Pivo pro Beskydské rekordy již zraje

06.08.2013 11:08

V sobotu 17. srpna 2013 odstartuje v 9.00 hodin na náměstí Svobody V.ročník akce Beskydské rekordy, letos s podnázvem Kde se pivo vaří, tam se dobře daří aneb na jedno chuť máme, s ním ten rekord dáme!

Pivo pro Beskydské rekordy již zraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pivo

Již z názvu vyplývá, že letošní rekord bude ve znamení piva. S hlavním partnerem – minipivovarem Koníček z Vojkovic se pokusíme zapsat do České knihy rekordů a to pitím třetinkových piv štafetovým způsobem. A jaké pivo se bude pít?  „Pro Beskydské rekordy jsme navařili jedenáctistupňové světlé pivo s názvem Ryzák. Jedná se o nefiltrované a nepasterizované pivo, které se vaří klasickou dvourmutovou technologií a pouze z českých surovin. Pivo zraje v ležáckých tancích 5 týdnů. Pivo není nijak upravováno, a tudíž obsahuje všechny své důležité látky včetně vitamínu B obsaženého v kvasnicích“, přiblížil Vít Ulman přímo z minipivovaru Koníček.

Určitě je tedy se na co těšit. Přijďte proto podpořit statutární město Frýdek-Místek a zapišme se společně opět po roce do České knihy rekordů!

Akce se koná pod záštitou primátora Mgr. Michala Pobuckého, Dis. a organizuje ji Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. za finanční podpory statutárního města Frýdku-Místku a Moravskoslezského kraje.

Další informace hledejte na webových stránkách www.beskydskerekordy.cz. A nezapomeňte si „lajknout“ také Facebook Beskydského informačního centra, kde vám budeme v průběhu rekordu přinášet aktuální informace.

Lucie Talavašková, Beskydské informační centrum Frýdek-Místek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…