Pochutnejte si na zdravých pamlscích bez lepku

15.09.2014 12:53

Moderní doba s sebou nese mnohé výdobytky, ale také nezanedbatelné množství neduhů. Jedním z nich je nezdravé životní prostředí a s ním související zvyšující se počet potravinových alergií i nejrůznějších onemocnění trávicí soustavy.

Pochutnejte si na zdravých pamlscích bez lepku
Foto: Ekonomika.cz
Popisek: Biopotraviny

Poměrně často se mluví o celiakii, nesnášenlivosti/intoleranci lepku  či alergii na lepek obsažený především v běžných obilninách. Celiakie je  neléčitelné postižení organismu  a jediným řešením zůstává bezlepková dieta. Dříve bylo sehnat potraviny tohoto typu poměrně náročné, situace se však postupně zlepšuje. Širokou nabídku pochoutek v bezlepkové variantě nabízí společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Pokud Vy nebo Vaši blízcí patříte mezi celiaky, dozajista tyto zdravé pochoutky oceníte.

Müsli tyčinky Fit jsou vyrobeny z kvalitních přírodních surovin, jako jsou nejrůznější cereálie, semínka a oříšky. Mají vysoký podíl sušeného ovoce, a to především českých jablek, které si výrobce pěstuje ve vlastních sadech, v krásné přírodní oblasti v podhůří Jeseníků. Jablka jsou zpracovávána ve vlastní sušárně a chutný ovocný produkce je zcela využit při výrobě müsli tyčinek Fit. V nabídce společnosti jsou 2 bezlepkové varianty - Fit pomerančová a Fit pomerančová v kakaové polevě.

 V portfoliu společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina nalezneme i müsli tyčinky v polevě vyráběné pod značkou Go. Tyto bezlepkové tyčinky jsou dostupné ve všech třech variantách. Jejich hlavní složkou tvoří extrudovaná kukuřice, rýže a kukuřičné lupínky. Ta je doplněna o sušené plody podle konkrétní varianty tyčinky. Pochutnat si tak můžete na tyčince Go s chutí kakaa v tmavé hořké polevě, Go rybízové v jogurtové polevě nebo Go jahodové v jogurtové polevě.

Kromě tyčinek, během pravidelného nákupu, nezapomeňte přidat do svého košíku i bezlepkové cereálie značky BERSI, vyrobené společností ÚSOVSKO FOOD.

Výbornou sladkou pochoutkou jsou cereální Duhové kuličky z kukuřičné krupice ve čtyřech ovocných příchutích jahody, citrónu, jablka a pomeranče. Bonusem tohoto bezlepkového extrudovaného výrobku je, že ovocné duhové kuličky neobsahují žádná umělá barviva.

Milovníci populárního colového nápoje jistě ocení zajímavou novinku Cola kuličky a „sladkomilové“ si nejvíce pochutnají na nové receptuře extrudovaných Čoko kuliček. Velmi oblíbené a chutné jsou také cereálie Medínek s medem a kakaovým práškem.

Společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina nabízí kromě zdravých sladkých laskomin i neméně atraktivní BERSI snacky, které se hodí pro celodenní mlsání dětí i dospělých. Do této nabídky patří Bezlepkové kukuřičné křupky Maxínek neobsahující žádnou přidanou sůl a absolutní novinkou v této kategorii jsou bezlepkové Kukuřičné křupky s jáhlami a Kukuřičné křupky s pohankou.

Všechny uvedené bezlepkové výrobky, müsli tyčinky Fit, tyčinky Go i cereální pochoutky BERSI, jsou v prodeji v běžné obchodní síti.

Další informace naleznete na: www.fit.eu a www.bersi.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…