Podpora nadějných firem se vyplácí! Další úspěch Madfingerů

10.03.2015 18:24

Společnost Madfinger Games, v níž má svou majetkovou účast skupina SYNOT, opět slaví! Tentokrát se díky aplikaci MONZO stala vítězem kategorie “Excellence in Art” v rámci významné mezinárodní soutěže Game Connection Award 2015, která se před pár dny konala v americkém San Francisku.

Podpora nadějných firem se vyplácí! Další úspěch Madfingerů
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Aplikace MONZO je virtuální stavebnicí, která umožní konstrukci vlastního modelu například automobilu, motocyklu či letadla přímo v mobilním zařízení. Jedná se o originální a zábavnou hru s intuitivním prostředím a jednoduchým ovládáním.

“V nejužším kole jsme soutěžili s vynikajícími projekty z USA, Kanady, Japonska a Finska,” vysvětluje Marek Rabas, CEO MADFINGER Games a doplňuje: “Přesto odborná porota vybrala jako nejlepší projekt právě MONZO, což pro nás představuje velkou radost a zároveň závazek pokračovat v tvorbě originálních a vysoce zábavných her s tou největší možnou grafickou kvalitou.”

V rámci letošní Game Developers Conference v San Francisku MADFINGER Games oficiálně oznámili práci na své nové hře Unkilled. Ohlasy médií byly velké.

Jako vždy je totiž od MADFINGER Games očekávána jen ta nejlepší kvalita, posunující dosavadní standardy. Díky velkému zájmu o  Unkilled získali MADFINGER Games nové kontakty jak z oblasti médií, tak i herního byznysu.

Významnou novinkou ze světa MADFINGER Games je uvedení aktuálního titulu Dead Trigger 2 na Windows Phone. Aktuálně nejúspěšnější hra je tak přístupná pro další významnou globální skupinu hráčů.

Podpoře nadějných startupových firem se skupina SYNOT věnuje dlouhodobě. Kromě podpory zmíněné společnosti Madfinger Games, jejíž poslední produkt virtuální stavebnice "Monzo" zaplnil stránky českých i zahraničních médií a sklízí úspěchy na prestižních světových výstavách, majetkově vstoupila například do mladé vývojářské společnosti BLUE 88, která je známá především svou aplikací Slevík, dále podporuje vývojářskou společnost Easit, Flow studio a další.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…