Podprsenky Dianka.cz: Push-up nebo soft?

26.08.2013 11:00

Také si chcete pořídit novou sexy podprsenku a uvažujete o tom, jaká je pro vás nejvhodnější a kam se vypravit na nákupy? Dříve než se vydáte do obchodů, máme pro vás několik tipů a rad, které by se vám mohly při výběru hodit. Zaměříme se dnes především na push-up a soft podrsenky. Než se ale podíváme na všechny výhody a nevýhody push-up a soft podprsenek, řekneme si, jaký je mezi nimi vlastně rozdíl.

Podprsenky Dianka.cz: Push-up nebo soft?
Foto: rep
Popisek: Hasičky na šichtě - kalendář na rok 2012

Rozdíl mezi soft podprsenkou a podprsenkou push-up poznáte na první pohled. Soft podprsenka je měkká, to znamená bez vycpávek a hodí se především pro mladé slečny, které s podprsenkami teprve začínají, ale také dámám, které mají větší prsa a nepotřebují vycpávky nebo také ženám, kterým nevyhovují tvrdší push-up podprsenky. Oproti tomu push-up podprsenka má na spodu košíčku vycpávky nejrůznějších velikostí, které mohou být i vyndavací. Poznáte je jednoduše, jsou to malé či větší měkké „polštářky“, které jsou umístěné ve spodní části košíčků, aby podepřely prsa.

Soft podprsenka

Push-up podprsenky jsou oblíbené zejména pro účely sexy vzhledu dekoltu, protože "vyženou" prsa více nahoru a dovnitř. Vhodné jsou například k nošení pod společenské šaty nebo pod cokoliv s velkým výstřihem, kdy chceme zvýraznit a dokonale ukázat naše přednosti.

Push-up podprsenka

Spousta také mladých dívek miluje push-up podprsenky, především proto, že si jimi mohou zvětšit prsa až o dvě velikosti. Tím se pomalu dostáváme také k výhodám a současně také některým nevýhodám těchto podprsenek. Push-up podprsenky jsou skvělým pomocníkem našeho outfitu, ale neměly by se nosit každý den. Proč? Problém je v tom, že vycpávka stlačuje prsní tkáň a prso je drženo pro něj v nepřirozené pozici. Jak už sám název push-up napovídá, prso je stlačeno směrem nahoru. V pozdějším věku by se nám pak mohlo stát, že budeme mít prsa povislá, protože si příliš zvykla na podporu. To je ale samozřejmě extrém. Občasné nošení push-podprsenky nikomu ještě neublížilo, pokud nebereme jako negativní jev to, že jsou "nebezpečně" sexy... Zkrátka push-up pdrsenka se nosí tehdy, chceme-li být atraktivní a chceme-li mít ze spodního prádla nejen užitek, ale také radost. Oblíbené modely současnosti jsou elegantní, v klasických i módních barvách, převážně hladké, ale dostupné jsou i s ozdobnými detaily. Modely, které mají odepínací a měnitelná ramínka, jsou ideální pod oblečení s odhalenými rameny nebo se zdůrazněným výstřihem. Naopak soft podprsenky mají tu výhodu, že vypadají stoprocentně přirozeně, ňadra nijak nemění, pouze lehce podepírají. Pokud jste tedy hrdá na své poprsí a chcete ukázat jejich dokonalý tvar, určitě zvolte dobře padnoucí soft podprsenku a uvidíte, že váš partner vás jistě pochválí.

Zdroj : Podprsenky Dianka.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…