Pojedeme k moři, rozhodl Jirka Mádl a odjel v černém sporťáku Kia

09.11.2013 11:13

Jirka Mádl a odjel v černém sporťáku Kia.

Pojedeme k moři, rozhodl Jirka Mádl a odjel v černém sporťáku Kia
Foto: Kia
Popisek: Kia

Jirka Mádl je ortodoxní koloběžkář, ale když se jede k moři, je mu jasné, že to chce pořádné auto. Jako režisér nového rodinného snímku Pojedeme k moři o tom ví své. Partner filmu - automobilka Kia, se rozhodla spolupráci s úspěšným hercem rozšířit a poskytla mu černý sporťák Kia pro_cee´d GT s výkonem 204 k a rychlostí 230 km/h. Oficiální předání proběhlo v pátek 1. listopadu v Čestlicích za účasti televizních kamer a fotografů.

"Možná se o mně ví, že mám rád koloběžky, ale s chutí se projedu i v pěkném autě, jako je gétéčko. Na něm se mi nejvíc líbí to spojení výkonu a komfortu. Je skvělé pro každodenní jezdění, a když je chuť a nálada, můžete si s ním projet svižně oblíbenou okresku. To mě prostě baví!" kvitoval zahájení dlouhodobé spolupráce s automobilkou mladý herec a nyní i režisér. "Ať už diváci dorazí do kina jakýmkoli dopravním prostředkem nebo pěšky, těšíme se, že jich bude hodně a že se jim film bude líbit," dodal Mádl. V jeho režijním debutu Pojedeme k moři se divákům představí hvězdy jako Ondřej Vetchý či Miroslav Táborský. Jiří Mádl, který je zároveň autorem scénáře, se při jeho psaní částečně inspiroval vzpomínkami na vlastní dětství. Premiéra je plánována na březen 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…