Policejní prezident na Dnech NATO 2016

18.09.2016 15:37

Genmjr. Tomáš Tuhý se účastní oficiálního programu Dnů NATO 2016 v Ostravě.

Policejní prezident na Dnech NATO 2016
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Šestnácté Dny NATO v Ostravě a Dny vzdušných sil Armády České republiky přináší celou řadu zajímavých statických a dynamických ukázek, včetně programu připraveného Policií České republiky. Oficiálního programu se i letos účastní policejní prezident genmjr. Tomáš Tuhý, který se během dnešního dne setkal mimo jiné se zástupci dalších bezpečnostních sborů, se zástupci organizátorů akce a také se samotnými policisty, kteří se starají nejen o statické a dynamické ukázky, ale také o bezpečnost a dopravní obslužnost okolí a areálu mošnovského letiště.

„Policie České republiky připravila i letos pro návštěvníky zajímavý program, v rámci kterého si mohou prohlédnout policejní techniku a také přihlížet ukázkám policejních zákroků. Byli jsme svědky ukázky osvobození rukojmí z letadla, na kterém jsme spolupracovali s elitní ženskou jordánskou jednotkou a dvakrát za den mohli diváci sledovat exhibici s názvem Police drifting, kdy v rámci unikátního projektu prezentujeme možnosti zvládání krizových situací za volantem služebních vozidel,“ uvedl policejní prezident.

Už vpředvečer oficiálního zahájení mohli pozvaní hosté na galavečeři sledovat ocenění významné mezinárodní policejní spolupráce mezi českou a německou policií. Z rukou policejního prezidenta převzal plaketu, jako výraz poděkování za dlouholetou spolupráci, ředitel Christian Ott, který je doposud vedoucím policejního revíru Chemnitz – severovýchod a pověřenec policejního ředitelství Chemnitz pro mezinárodní spolupráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…