Pražské služby: Den kompetenčního centra

10.09.2013 10:01

Dne 17. září 2013 se v areálu ZEVO Malešice uskuteční Den Kompetenčního centra Pražských služeb. Posláním akce je představit Kompetenční centrum, které poskytuje komplexní poradenství v oborech, kterými se naše společnost zabývá.

Pražské služby: Den kompetenčního centra
Foto: Pražské služby
Popisek: Pražské služby

Přítomni budou naši odborníci a vedení společnosti. Na akci bude možné získat bezplatnou konzultaci o odpadovém hospodářství, dozvědět se novinky o příslušné legislativě a prohlédnout si Malešickou spalovnu ZEVO. Akce se zúčastní zástupci mnoha obcí, měst a krajů České republiky. Svou účast přislíbil i ministr životního prostředí.

Pražské služby jsou vůbec první firmou v České republice, která takovéto poradenské centrum má. Kompetenční centrum Pražských služeb, a.s., nabízí v oborech jako jsou svoz a recyklace odpadu, energetické využití odpadu a údržba komunikací komplexní řešení potřeb municipalit.  Součástí je například analýza stávající situace, návrh technického i legislativního postupu, logistické, technologické a organizační řešení až po poradenství při financování.

Veškeré další informace a kontakty najdete na našich webových stránkách http://kompetencnicentrum.psas.cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…