Předvolební Speciál Martina Veselovského přinese debatu na téma korupce

08.10.2013 9:50

Proč mají orgány činné v trestním řízení tak malou úspěšnost při stíhání korupce v politických kruzích? Chybí zvláštní protikorupční útvar státního zastupitelství? Proč nemohl projít zákon reformující celou soustavu státních zástupců? Jsou výměnné obchody s mandáty poslanců přijatelnou praxí? Jak na tyto otázky odpoví zástupci stran, které pravděpodobně utvoří novou sněmovnu? Dozvíte se v dalším Speciálu Martina Veselovského v úterý 8. října 17:05 po zprávách.

Předvolební Speciál Martina Veselovského přinese debatu na téma korupce
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas zve do debaty členy politických stran, které mají podle průzkumů volebních preferencí reálnou šanci zasednout v parlamentu. Ve studiu na Vinohradech se tentokrát v devadesátiminutovém předvolebním speciálu představí

Leo Steiner z KDU-ČSL, Stanislav Grospič z KSČM, Jeroným Tejc z ČSSD, Jan Farský z TOP09, Vratislav Mynář z SPOZ, Jiří Pospíšil z ODS a Helena Válková z ANO.

Hosté pořadu byli vybráni na základě příslušných pravidel předvolebního vysílání Českého rozhlasu, jejich znění naleznete zde. 

Další volební speciály nad aktuálními tématy, jejichž pořadí Český rozhlas vybral ve veřejném losování, se odehrají vždy v úterý a ve čtvrtek od 17 hodin. Kromě tematických speciálů Radiožurnál odvysílá i druhou debatu celostátních lídrů, která je na programu v samotný den voleb, tedy 25. října a začíná ve 12.30. Závěrečná debata skončí ve 13.59, tedy minutu před otevřením volebních místností.

Přímé přenosy z debaty je možné sledovat také na webu Radiožurnálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…