Prohlášení jednatele a majitelů společnosti XTV s.r.o. k nepravdivým informacím o financování společnosti XTV, s. r. o.

04.06.2021 18:31

V posledních dnech se v mediálním prostoru objevily nepravdivé a zavádějící informace týkající se vlastnictví a financování společnosti XTV s.r.o.

Prohlášení jednatele a majitelů společnosti XTV s.r.o. k nepravdivým informacím o financování společnosti XTV, s. r. o.
Foto: xtv.cz
Popisek: XTV - logo

Předmětné lživé informace se nás jako majitelů XTV.cz negativně dotýkají, neboť poškozují nejen dobré obchodní a mediální jméno naší společnosti, ale nepříznivě působí i na naší reputaci jakožto fyzických osob. Považujeme proto za nutné se k nim vyjádřit a uvést je na pravou míru, zejména se pak vymezit proti šíření falešných informací a spekulací o XTV.cz typu „od někoho jsem to slyšel“.

Konečnými vlastníky společnosti XTV s.r.o. jsou tři níže podepsaní občané ČR, kteří mají vedle společnosti XTV ještě své další podnikatelské aktivity a kteří se spojili s myšlenkou vytvořit nezávislou internetovou televizi, jenž dává prokazatelně prostor všem názorovým proudům.

XTV s.r.o. se neschovává za žádnou skrytou vlastnickou strukturou s anonymními akciemi. Informace o majitelích jsou zaneseny v Evidenci skutečných majitelů.

XTV s.r.o. se dále co nejdůrazněji ohrazuje proti tvrzení, že je snad řízena nebo financována entitami z Ruské federace a výslovně žádá ty subjekty, které tyto falešné informace rozšiřují, aby přestaly s jejich publikací či jiným způsobem zveřejňování a to v jakékoliv podobě. S našimi právními zástupci jsme již v uvedené souvislosti byli nuceni podniknout právní kroky proti panu Tomáši Měcháčkovi, na nějž jsme dne 1. června 2021 podali trestní oznámení a dne 4. června 2021 jsme odeslali předžalobní výzvu.

V roce 2020 se společnosti XTV s.r.o. podařilo dosáhnout kladného výsledku hospodaření, za což vděčíme primárně našim divákům přispívajícím na transparentní účet, platících si službu XTV Premium nebo nakupujících v našem eshopu. Ostatní příjmy společnosti tvoří například zisky z reklamy na webu XTV nebo YouTube, výroby audiovizuálních děl na objednávku, zajištění živého vysílání nebo pronájmu vybavení.

Závěrem bychom rádi poděkovali našim divákům za jejich přízeň a podporu, které si upřímně vážíme a která nás utvrzuje v tom, že naše myšlenka má smysl. Velké díky dále patří celému týmu XTV.

Majitelé XTV s.r.o.:
Jakub Černý, v. r.
Stanislav Hlaváček, v. r.
Miroslav Beneš, v. r.

V Praze dne 4. června 2021

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: 51 poboček pošty zafunguje zkušebně jako chytrá podatelna pro Úřad práce

7:02 Česká pošta: 51 poboček pošty zafunguje zkušebně jako chytrá podatelna pro Úřad práce

Úřad práce a Česká pošta spouští začátkem června pilotní projekt, díky kterému budou moci klienti na…