Průzkum SANEP: Většina veřejnosti nesouhlasí s inkluzí. Vyučující to nezvládnou

22.02.2016 10:48

Většina veřejnosti nesouhlasí s inkluzí, dle názoru téměř čtyř pětin Čechů nezvládnou vyučující výuku ve třídách, v nichž budou děti s různými handicapy.

Průzkum SANEP: Většina veřejnosti nesouhlasí s inkluzí. Vyučující to nezvládnou
Foto: SANEP
Popisek: SANEP, logo

Přes 90 procent z reprezentativního vzorku více než dvou tisíc lidí si myslí, že se úroveň vzdělání zhorší, 8,2 % je přesvědčeno, že se spíše zlepší, a jen 1,5 % je o tom přesvědčeno.

Exkluzivní bleskový průzkum společnosti SANEP byl pro deník Blesk proveden ve dnech 12. - 17.2. 2016 na vybrané skupině 2039 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18+ let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu 220 tisíc registrovaných uživatelů, 16.712 dotázaných. Reprezentativní vzorek byl vybrán metodou kvótního výběru a odpovídá sociodemografickému rozložení obyvatel ČR dle údajů Českého statistického úřadu. Statistická chyba u uvedené skupiny obyvatel se pohybuje v rozmezí +-2,5%. Kontrola daného vzorku byla provedena triangulační datovou metodou.

Více na http:// www.sanep.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …