ŘLP ČR, s. p. začal používat nové logo

04.01.2016 21:26

Státní podnik Řízení letového provozu České republiky začal dnešním dnem oficiálně používat nové logo a grafický styl.

ŘLP ČR, s. p. začal používat nové logo
Foto: ŘLP ČR
Popisek: ŘLP ČR

Po téměř třiceti letech tak dochází k dynamické změně a významnému posílení vnitřní i vnější identifikace podniku, jako moderního a konkurenceschopného evropského poskytovatele služeb řízení letového provozu.  Rozhodnutí o vytvoření a zavedení nového loga má své důvody a reflexi ve změnách, kterými podnik prošel a které ho v budoucnosti, zejména v oblasti liberalizace služeb řízení letového provozu, čekají.

Základní vizí je umožnit užší a širší vnímaní nového loga. Tvar loga v užším kontextu lze prezentovat jako tvar radarové obrazovky řídícího letového provozu, na které lze vnímat jednotlivé sektory uspořádání vzdušného prostoru s barevným odlišením těchto sektorů. Širší interpretace zase umožňuje vidět křížení letových tratí v českém vzdušném prostoru a jejich následné propojení do vzdušných prostorů okolních států, jako symbolu evropské integrace a unifikace systému služeb řízení letového provozu.

„Zavedení nového loga můžeme využít jako příležitost zvyšovat kvalitu našich služeb a stejně tak i posilovat každodenní komunikaci se zákazníky, státní správou nebo jinými partnery. V konečném výsledku nám může nové logo pomoci modernizovat i celou firemní kulturu. Naší dlouhodobě největší devizou, na které stojí úspěch našeho podniku, je profesionalita našich zaměstnanců a hrdost na společnost, pro kterou pracují. Tato hrdost se projevuje i v symbolech, kterými se náš podnik čitelně a nezaměnitelně identifikuje v domácím i zahraničním prostředí. Moderní a dynamické pojetí nového loga, jeho příběhu a také jeho samostatný grafický potenciál, to vše je zárukou úspěšného přijetí nového loga zaměstnanci podniku, našimi obchodními partnery, tak i širokou veřejností“, uvedl v této souvislosti generální ředitel ŘLP ČR, s.p. Ing. Jan Klas.

Technické specifikace a principy použití nového loga jsou k dispozici ke stažení na: http://www.rlp.cz/spolecnost/tisk/Stranky/logo.aspx

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…