Reklama na Prima on-line je třikrát efektivnější než jinde

16.06.2012 10:59

Kampaně klientů na portálech rodiny PRIMA ON-LINE mají třikrát efektivnější CTR (poměr mezi počtem zobrazení reklamy a kliknutí na ni) než na jiných webech v České republice.

Reklama na Prima on-line je třikrát efektivnější než jinde
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Dokazují to aktuální čísla iBillboard a Gemius – viz tabulka. Především přes video a brandingy dokáže PRIMA ON-LINE klientům přivést velké množství potenciálních zákazníků na jejich webové stránky. „Máme vyprofilované služby podle cílových skupin s kvalitním obsahem a omezený počet reklamních formátů na stránce a jejich rozmístění,” vysvětluje Petr Jelínek, vedoucí on-line prodeje.
 
 Vysoké CTR pozitivně ovlivňuje i to, že na portály Primy chodí lidé především za zábavou a jsou proto ochotnější nechat se oslovit reklamou. „Máme kvalitní a profesionální obsah, produkt inzerenta je tak vnímán při pozitivním zážitku, a to jistě hraje také zásadní roli,” dodává Petr Jelínek.
  
 „Naše výhoda je, že dokážeme efektivně nakombinovat naše video reklamy s bannery a reklamními články, kampaň ušijeme klientům na míru včetně nabídky balíčků s televizními formáty,” doplňuje Daniel Grunt, ředitel PRIMA ON-LINE.
 
 Rodinu PRIMA ON-LINE úspěšně reprezentuje především bulvární portál prima-STYLE.cz, milovníci kvalitního a zdravého vaření najdou to nejlepší na prima-fresh.cz, a tím nekončíme. Další portál už teď míří na „on-line porodní sál”.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Účastníci pochodu Náměšť-Čučice se v sobotu projdou i po opraveném historickém mostu

7:23 Lesy ČR: Účastníci pochodu Náměšť-Čučice se v sobotu projdou i po opraveném historickém mostu

Historický Čertův most zrekonstruovaly za půl milionu korun Lesy České republiky v národní přírodní …