Řešení GTS Data Storage získalo ocenění IT Produkt 2012

23.06.2012 17:20

Řízené úložné řešení pro lepší zabezpečení a spolehlivější správu dat GTS Data Storage, které nabízí telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech, se dostalo do nejužšího výběru nejlepších letošních novinek a získalo ocenění IT Produkt 2012. To každoročně udílí časopis Computerworld nejlepším službám, technickým řešením a produktům, které se v daném roce na českém trhu objeví.

Řešení GTS Data Storage získalo ocenění IT Produkt 2012
Foto: Archiv
Popisek: GTS

GTS Data Storage je flexibilní řešení založené na cloudu se snadným používáním pro ukládání dat všech podnikových aplikací, které běží v rámci hostingových služeb GTS nebo ve vzdálených úložištích. Je nabízeno buď jako samostatná služba nebo společně se službou GTS Backup, která je určená pro zálohování a obnovu dat napříč platformami, vytvořená k zabezpečení a zajištění provozu podniku bez ohledu na umístění zdrojových dat.Oba produkty snižují kapitálové výdaje a jsou dostupné pro zákazníky ve všech zemích regionu střední a východní Evropy s garantovaným SLA a nepřetržitým zákaznickým servisem. Nabízí vysoký výkon, škálovatelné uložení dat a zabezpečené a přitom intuitivní záložní služby. Součástí produktů je i řada komplexních profesionálních služeb, které jsou na vyžádání zákazníka kdykoli k dispozici.

Klíčové přínosy služeb GTS Data Storage a GTS Backup:

  • flexibilní škálovatelnost od stovek gigabitů po desítky terabitů,
  • předvídatelné náklady – služba je dostupná za měsíční poplatek určený podle aktuálních potřeb zákazníka,
  • úložiště se třemi výkonovými úrovněmi pokrývající celou škálu zákaznických potřeb,
  • spolehlivé zálohování z disku na disk – není ovlivněno selháním pásky,
  • obnovení dat na vyžádání – není třeba prohledávat celou pásku, stačí využít zákaznického portálu nebo zálohovacího agenta k obnovení dat v reálném čase.

Platformy GTS Data Storage a Backup jsou umístěny v datových centrech GTS vybavených špičkovými fyzickými a bezpečnostními datovými systémy (CCTV systém, bezpečnostní vstupní čipové karty, protipožární ochrana, sledování zařízení po dobu 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, zamykatelné místnosti a mnoho dalších prostředků k zajištění fyzické bezpečnosti).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

13:04 AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

Pokud nenastanou komplikace, měla by letos na Českomoravské vysočině vyletět mláďata orlů mořských z…