Říjnové AutoCont StorageFórum mělo úspěch

17.10.2014 13:00

AutoCont pro své zákazníky úspěšně zorganizoval konferenci zaměřenou na technologie datových center. Celou akci, která se konala v hotelu Prague Marriott dne 9. 10. 2014, provázel především pojem FLASH, který byl skloňován napříč mnoha tematickými přednáškami.

Říjnové AutoCont StorageFórum mělo úspěch
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Konference StorageFórum 2014 byla věnována třem hlavním fenoménům: Flash – Virtualizace – Privátní Cloud, které aktuálně zásadně ovlivňují moderní datová centra. Na provoz IT v datových centrech jsou dnes kladeny stále vyšší požadavky pro úsporu nákladů, dostatek výkonu, zvýšení flexibility a zjednodušení administrace.

Téměř 200 účastníků akce mohlo kromě úvodní společné přednášky a závěrečné panelové diskuse s technologickými partnery zhlédnout i vybraná témata ve třech paralelních sekcích nabitých zajímavými možnostmi nových řešení, případovými studiemi i živými ukázkami unikátních špičkových zařízení a flash technologií.

„AutoCont v dané oblasti řešení posiluje své aktivity. Touto akcí ve spolupráci s klíčovými lokálními i zahraničními partnery demonstroval svým zákazníkům svoje know-how a odborné možnosti, které aktuálně má. Budeme rádi, když nám účastníci konference dají šanci tyto kompetence uplatnit ve svém prostředí a umožní nám pomoci jim v optimalizaci dané části provozu jejich IT,“ říká Milan Heidrich, Competence Leader pro oblast datových center a úložišť ve společnosti AutoCont.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…