SČS: Vyhlášení výsledků ceny Spokojený zákazník Ústeckého kraje 2021

06.10.2021 12:39 | Tisková zpráva

V letošním roce byl Sdružením českých spotřebitelů, z. ú., (SČS) vyhlášen v pořadí již 21. ročník Národní ceny českých spotřebitelů „Spokojený zákazník Ústeckého kraje“. Záštitu nad cenou převzal hejtman Ústeckého kraje Ing. Jan Schiller.

SČS: Vyhlášení výsledků ceny Spokojený zákazník Ústeckého kraje 2021
Foto: konzument.cz
Popisek: Sdružení českých spotřebitelů - logo

Zásupci měst a obcí, podnikatelů i široká spotřebitelská veřejnost měli možnost podávat své návrhy do 15. srpna 2021 a nominovali celkem 41 podnikatelských subjektů, které naplňují vysoká očekávání spotřebitelů. To v souladu se zásadami této ceny (viz zde) znamená, že svým klientům poskytují na území Ústeckého kraje služby s nadstandardní odbornou úrovní a že pro ně v celé řadě oborů v rámci svého podnikání činí i mnohem víc nad jejich běžnou povinnost.

Tímto oceněním SČS se přitom může v Ústeckém kraji z minulosti pyšnit již 234 podnikatelů. Řada z nich přitom spadá do kategorie malých či rodinných firem, nebo drobných živnostníků, kterým může předané ocenění pomoci oslovit i další nové klienty, kteří je doposud neznají. Mnozí klienti se totiž rádi rozhodují i podle výsledků této ceny a označení vybrané firmy značkou „SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK“.

Letos odborná komise jednotlivé nominace posoudila v celkem 6 oborech (Zakázková výroba, odborný prodej a opravy výrobků; Služby osobní péče; Stravování, pohostinství, ubytovací služby a cestovní ruch; Výroba a prodej potravin a nápojů; Čištění a úklidové služby; Odborné služby) a již známe výsledky.

Ceny Spokojený zákazník Ústeckého kraje 2021 budou s podporou Ústeckého kraje a za účasti hejtmana Ing. Jana Schillera vyhlášeny a celkem 15 oceněným firmám předány dne 11. října 2021 od 13:00 hodin na Krajském úřadě Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem. Pokud vás zajímá, kdo ocenění letos převezme, můžete sledovat naši webovou stránku ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…