SSHR: Zasedání vědeckého grémia na VFU Brno

11.06.2017 8:18

Dne 31.5 2017 se uskutečnilo výjezdní zasedání vědeckého grémia na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno vedené předsedou vědeckého grémia Doc. Ing. Dušanem Vaňkem, Ph.D. a rektorem univerzity Prof. MVDr. Ing. Pavlem Suchým, CSc. Jako čestní hosté se vědeckého grémia zúčastnily zahraniční delegace a předsedové Správ hmotných rezerv Slovenska (JUDr. Kajetán Kičura) a Polska (Janusz Turek).

SSHR: Zasedání vědeckého grémia na VFU Brno
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Jako přizvaní hosté byli účastni také ředitelé sekcí SSHR p. Suchopár a p. Kudyn, a taktéž ředitel odboru příprav hospodářských opatření  p. Miloslav Novák a zástupci tiskového oddělení SSHR i Univerzity. Hlavním předmětem setkání byla problematika aktuální situace v oblasti infekčních chorob hospodářských zvířat v ČR i okolních státech s důrazem na nebezpečné zoonózy. Následně se otevřela široká diskuse moderovaná Doc. Vaňkem, ve které postupně vystoupili téměř všichni účastníci akce, zejména však předsedové Správ p. Švagr, p. Kičura i p. Turek. Po diskusi následovala exkurze areálem Univerzity, kterou pan rektor pro účastníky zajistil i s odbornými výklady na jednotlivých navštívených pracovištích. V rámci grémia měly delegace možnost navštívit prostory univerzity, jako veterinární ambulanci a kliniku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…