SYNOT majetkově vstupuje do bosenské společnosti WILLY KLUB

21.12.2017 10:12

Skupina SYNOT pokračuje v rozšiřování svých podnikatelských aktivit na Balkáně. Poté co nedávno majetkově vstoupila do makedonské společnosti The Slots, která je jedním z největších provozovatelů výherní hrací techniky v Makedonii, nyní posiluje své pozice v Bosně a Hercegovině. Konkrétně vstoupila do společnosti WILLY KLUB. Jedná se o provozní síť, která v současné době provozuje bezmála 700 herních zařízení.

SYNOT majetkově vstupuje do bosenské společnosti WILLY KLUB
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„S touto společností jsme navázali kontakt hned v roce 2015, kdy jsme naše obchodní aktivity v Bosně a Hercegovině zahájili. Nyní jsme se rozhodli spolupráci rozšířit a do společnosti WILLY KLUB majetkově vstoupit. Našim plánem je do konce roku celou síť stabilizovat a navýšit počty provozovaných strojů společností WILLY KLUB přibližně na 800,“ uvedl Neofytos Neofytou, ředitel společnosti SYNOT International Limited a doplnil: „Balkán je pro nás velmi zajímavým trhem. V nadcházejícím roce zde totiž navíc dojde k úpravě podmínek provozu online loterií, který dosud nebyl legislativně uchopen.“

Skupina SYNOT působí na Balkáně již téměř 10 let. Konkrétně v tomto regionu a jeho nejbližším okolí působí kromě Bosny a Hercegoviny v Rumunsku, Srbsku, Makedonii a také v Řecku. Začátkem příštího roku navíc plánuje vstup na chorvatský trh.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Eldis upevňuje svoji pozici v Indii. Přidá dalších 20 nových radarů

11:44 Eldis upevňuje svoji pozici v Indii. Přidá dalších 20 nových radarů

Společnost Eldis Pardubice, přední český výrobce aktivních radarových systémů, si připsala další výz…