Setkání vodohospodářů Povodí Moravy a Slovenského vodohospodárského podniku

06.06.2016 20:05

2. června 2016 se uskutečnilo setkání pracovníků Povodí Moravy, s.p. a Slovenského vodohospodárského podniku, š.p., kteří se věnují problematice hraničních vod.

Setkání vodohospodářů Povodí Moravy a Slovenského vodohospodárského podniku
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Akce se účastnil ředitel závodu Střední Morava Ing. Pavela Cenek a technický náměstek odštěpného závodu Bratislava Ing. Marián Supek mladší. Cílem setkání byla výměna informací o současném stavu Baťova kanálu a rozšíření plavby na Baťově kanále prodloužením plavební cesty od přístaviště Skalica tokem Radějovky do řeky Moravy a do Hodonína, které se v současné době projekčně připravuje. Současně si slovenští kolegové prohlédli edukační loď Jan Amos a zúčastnili se plavby po Baťově kanálu v úseku od přístaviště v Petrově do přístavu Skalica, včetně prohlídky výklopníku na této trase.

Slovenští kolegové přivítali tuto možnost prohlídky části Baťova kanálu přímo z paluby lodi a zdůraznili přínos těchto pravidelných setkání pro rozvoj vzájemné spolupráce a porozumění potřebám obou spolupracujících stran.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj nabízí pomoc uchazečům, kteří se nedostali na žádnou ze zvolených škol

7:02 Královéhradecký kraj nabízí pomoc uchazečům, kteří se nedostali na žádnou ze zvolených škol

Stejně jako ve zbytku republiky se i v Královéhradeckém kraji dnes uchazeči dozvěděli výsledky své p…