Ski areál Razula zatím lyžařskou sezonu nezahájí

23.12.2014 9:43

Zahájení lyžařské sezony ve Ski areálu Razula zatím stále není aktuální. Důvodem je jak nedostatek přírodního sněhu, tak především přetrvávající teplota nad nulou, která znemožňuje umělé zasněžování. V minulosti se vždy ve Ski areálu Razula minimálně na Štědrý den lyžovalo, letos se toho s největší pravděpodobností již nedočkáme.

Ski areál Razula zatím lyžařskou sezonu nezahájí
Foto: Resort Valachy
Popisek: Ski areál Razula.

Nedostatek sněhu naštěstí nemá prakticky žádný vliv na obsazenost hotelů našeho Resortu Valachy. Vánoční pobyty jsou vyprodané, stejně tak i silvestrovské. Sváteční hosté nemají zpravidla lyžování jako prioritu svátečního pobytu, přijíždějí hlavně za relaxací. V tomto směru pro nás představují velkou výhodu naše relaxační centra, zejména Wellness Horal s termálními bazény, které nabízí kvalitní náhradní variantu dovolenkového programu.

Věříme, že během svátků se již dočkáme lepších klimatických podmínek, které slibují i předpovědi počasí. Pokud bude možné spustit sněžná děla, je reálné vysněžit naši nejkratší, rodinnou sjezdovku Horal během tří dnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…