Škoda Transportation podpořila Městskou charitu Plzeň

28.12.2014 16:45

Škoda Transportation i v letošním roce finančně podpořila Městskou charitu Plzeň – Domov svaté Zdislavy pro matky s dětmi v tísni a Domov pro seniory svatého Jiří. Škodovka věnuje oběma zařízením celkem 130 tisíc korun.

Škoda Transportation podpořila Městskou charitu Plzeň
Foto: red
Popisek: Škoda Transportation

Symbolický šek předal zástupcům Městské charity Plzeň generální ředitel společnosti Škoda Transportation Josef Bernard. „Jsem velice rád, že jsme v tomto předvánočním čase podpořili charitativní projekty, jako jsou právě Domov svaté Zdislavy a Domov pro seniory svatého Jiří.  Určitě si zaslouží naši pomoc. Ne každý má to štěstí, že může trávit Vánoce v teple rodinného krbu,“ řekl Josef Bernard.

Škoda Transportation spolupracuje s Domovem svaté Zdislavy již jedenáct let - první finanční dar mu poskytla už v roce 2003. Společnost navazuje na tradici charitativních a podpůrných programů Škodových závodů. Městská charita Plzeň využije darované finanční prostředky na zajištění provozu a nákup vybavení.

Kromě charitativních projektů podporuje plzeňská společnost také další aktivity v Plzni. Firma je například generálním sponzorem hokejového klubu Škoda Plzeň, sponzoruje dva sportovní areály v Plzni Škodaland a Škoda Sport Park, Atletický klub Plzeň nebo cyklistický závod Škoda Bike Marathon. Škodovka navíc v posleních letech investovala nemalé částky do revitalizace areálu Škoda v Plzni, kde došlo k výstavbě nových hal, modernizaci jejich okolí a k regeneraci brownfields – vzniklo mimo jiné nové Science Centrum Techmania s unikátním 3D planetáriem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…