Skupina APOGEO se stala členem sítě PKF International

07.08.2017 14:52

Česká poradenská skupina APOGEO se stala členem mezinárodní sítě PKF International, která se skládá z více než 400 kanceláří působících ve 150 zemích světa.

Skupina APOGEO se stala členem sítě PKF International
Foto: apogeo.cz
Popisek: APOGEO - logo

V zemích, kde působí, je PKF International považována za pátého člena poradenské „Velké čtyřky“. APOGEO je v ní jediným zástupcem České republiky.

„Hledali jsme etablovaného partnera s celosvětovým přesahem,“ vysvětluje Josef Jaroš, většinový vlastník skupiny APOGEO. Podle něj je zároveň krok správným směrem, že na český trh vstupuje další, relativně mladá, ambiciózní síť.

Členství v síti je podmíněno dodržováním přísného etického kodexu a podrobení se pravidelným auditům, které zaručují kvalitu poskytovaných služeb. Cílem je být profesionální, znalostně nadstandardně vybavenou společností, orientovanou na úspěch svých klientů, maximálně vůči nim vstřícná a přátelská a zároveň spolehlivý a zcela diskrétní partner v podnikání.

„Nadnárodní společnosti, které se sítí PKF International spolupracují, jsou zvyklé na její vysoké standardy, neměly ale možnost využít jejích služeb i v České republice,“ říká Jaroš.

Vznik PKF International se datuje do roku 1969, kdy se čtyři účetní firmy z Austrálie, Kanady, Velké Británie a USA spojily dohromady a vytvořily mezinárodní sdružení s názvem Pannell Kerr Forster.

V roce 1980 bylo rozhodnuto použít tento společný název k vytvoření mezinárodní účetní značky Pannell Kerr Forster. V roce 2000 se členské firmy rozhodly zkrátit své jméno na PKF. V členských firmách PKF International pracuje více než 21 000 zaměstnanců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…