Službomat.cz - inovativní novinka na poli katalogových serverů

29.04.2013 12:29

Poptávkové a katalogové servery jsou hitem dnešní doby a jejich obliba se stále rychle zvyšuje. Nyní však přichází novinka - server Službomat.cz, který se od stávajících serverů liší především systémem plateb.

Službomat.cz - inovativní novinka na poli katalogových serverů
Foto: Službomat.cz
Popisek: Službomat.cz

Firmám nejsou účtovány žádné registrační ani paušální poplatky. Platí pouze v případě, že jsou kontaktování zákazníkem. Nová služba nabízí rozsáhlou databázi ověřených kontaktů, dostupnost na webu či telefonu a řadu dalších možností v čele s propracovaným systémem recenzí. Spuštění je plánováno na květen 2013, již nyní však mají firmy a živnostníci možnost stát se součástí databáze. Službomat.cz s podtitulem „můj svět služeb“ nyní nabízí při příležitosti uvedení na trh možnost vyzkoušet si tuto službu do konce června zcela zdarma.

Zaměření Službomatu je velmi široké a dává možnost opravdu všem (nikoliv pouze řemeslným oborům) nabídnout s jeho pomocí své služby. Výjimkou není ani například oblast kosmetických, reklamních nebo právnických služeb a mnohé další. Zároveň nabízí registrovaným velké množství benefitů jako je vlastní specifická URL adresa např. (www.sluzbomat.cz/elektrikanovotny), vlastní firemní profil, který umožňuje vložení popisu, fotek, loga, videa či provozní doby.

Všechny firmy mají standardizované profily. To usnadňuje porovnávání služeb klientům. Další výhodou je stálá marketingová podpora serveru, získávání nových klientů a důraz na propracovanost systému recenzí.

Již v tuto chvíli je Službomat.cz spuštěn pro firmy a podnikatele, kteří se mohou bezplatně zaregistrovat a vytvořit svůj firemní profil. Zároveň mají ti, kdo se zaregistrují nyní, možnost využít všech výhod naprosto zdarma do konce června. „Jedná se o nabídku v rámci spuštění projektu, prostřednictvím které chceme dát možnost firmám, aby vyzkoušely, jak Službomat.cz funguje.“ uvádí ředitel projektu Vojtěch Lambert.

Pro registrované firmy je jedním z mnoha benefitů nastavený platební systém, který nespočívá v paušálním poplatku za dané období. Platba dle sazebníku bude provedena až ve chvíli, kdy je dodavatel zkontaktován potenciálním zákazníkem a vývoj spolupráce přebírá čistě do svých rukou. Firma tak jedná přímo se zákazníkem, který projevil zájem o konkrétně její služby. Požadavek klienta tedy není plošně distribuován operátorem vybraným dodavatelům, kteří připravují obrovské množství nabídek, jež zůstanou často bez odezvy.

Pomocí Službomatu nalezne zákazník na jednom místě veškeré informace potřebné pro výběr a rozhodnutí o objednání požadované služby. Základní myšlenkou je pracovat pouze s ověřenými a rychle dostupnými dodavateli, jejichž přehledné firemní profily mohou zákazníci na stránkách snadno sledovat.

Velmi významnou součástí bude také zjednodušení vyhledávání – vše do tří prokliků. Poptávající pouze zadá název a místo služby, kterou hledá, a sám si vybere dodavatele ze seznamu. Služba bude dostupná jak prostřednictvím internetu, tak také telefonu, a to za cenu běžného hovoru. Nabízí se také ve verzi pro smartphone. Již nyní můžete sledovat zajímavý vývoj na Facebookových stránkách nebo na webu www.sluzbomat.cz.

O Službomat.cz

Službomat.cz s podtitulem „můj svět služeb“ je webový portál sdružující poskytovatele všech dostupných služeb na území České republiky. Poskytovatelům služeb nabízí vlastní firemní profil s širokým využitím a stálou marketingovou podporu pro získávání nových zákazníků. Registrace je zdarma, firmy neplatí žádné paušální poplatky. Dle kategorie služeb, které firmy poskytují, platí poplatek za zprostředkování kontaktu klientovi. Koncový zákazník najde srozumitelně na jednom místě veškeré informace a hodnocení pro výběr a rozhodnutí o objednání požadované služby. Zákazníci již nemusejí hledat různé služby na různých místech internetu, stačí navštívit Službomat.cz. Kromě webu funguje také na telefonu 841 100 300 za cenu volání jako v rodině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…