Společenskému on-line magazínu Prásk.tv vzrostla návštěvnost o 256 %

14.08.2013 15:50

Bulvární on-line magazín skupiny Nova Prásk.tv si včera připsal nejvyšší denní hodnoty návštěvnosti od jeho spuštění v červenci 2012, když na něj přišlo celkem 52 942 RUestů.

Společenskému on-line magazínu Prásk.tv vzrostla návštěvnost o 256 %
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Úspěšně tak navázal na uplynulý 32. týden, kdy opět zaznamenal rekordní týdenní návštěvnost. V minulém týdnu totiž Prásk.tv navštívilo 192 839 RUestů, tedy nejvíce od jeho spuštění.

 Čtenáři Prásk.tv se na portálu v tuto dobu nejvíce zajímali o články ohledně českých i zahraničních celebrit, ale i neobyčejných lidských příbězích. V minulém týdnu k nejčtenějším článkům tohoto portálu patřila mimo jiné zpráva o úmrtí bývalého herce Jiřího Kopty, kterou Prásk.tv přinesl mezi médii jako první. Stejně se tak se čtenáři Prásk.tv jako první dozvěděli o tajném sňatku zpěvačky Terezy Kerndlové, která své „ano“ řekla v americkém Las Vegas. V nedávné minulosti také k původním zprávám Prásk.tv patřily například narození potomka hvězdného páru Vojty Dyka a Tatiany Vilhelmové nebo skutečněný rozvod hereckého páru Miroslava Etzlera a Vilmy Cibulkové.

 Vysoká čtenářská obliba on-line magazínu Prásk.tv roste dlouhodobě. Za celý červenec na něj přišlo 418 579 RUestů, tedy opět nejvíce od jeho spuštění. V meziročním porovnání se tento počet v červenci zvýšil o 256 %. V červenci byl rekordní i počet zobrazených stran na Prásk.tv, který dosáhl na 5 072 379 PV.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…