Společnost Epson představuje SpectroPhotometer ILS30EP

12.09.2014 12:41

Snadno použitelné příslušenství pro systém Epson SpectroProofer, které umožňuje automatickou správu barev v souladu s normou M1 pro tisk certifikovaných nátisků a předvídatelných výtisků.

Společnost Epson představuje SpectroPhotometer ILS30EP
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Společnost Epson oznamuje uvedení zařízení SpectroPhotometer ILS30EP, nového příslušenství pro systém SpectroProofer pro automatickou kalibraci, měření a certifikaci barev.  Odpovídá nejnovějšímu barevnému standardu ISO M1 a splňuje náročné požadavky předtiskových procesů v agenturách a firmách pracujících se značkovými logy, které vyžadují precizní shodu barev mezi tiskárnami a produkci přesných nátisků.

Systém SpectroProofer a nové zařízení SpectroPhotometer ILS30EP spolu vytvářejí volitelné řešení pro 10-barevné velkoformátové tiskárny Epson Stylus Pro 4900, 7900 a 9900, které jsou v oblasti nátisků považovány za měřítko kvality. Tiskárna Epson Stylus Pro, inkoust UltraChrome HDR a systém SpectroProofer s novým zařízením ILS30EP nabízejí profesionálním uživatelům nekompromisní řešení správy barev a nátisku. Nové zařízení staví na úspěchu systému SpectroProofer, který při integraci s tiskárnami Epson Stylus Pro představuje vedoucí řešení v oblasti zjednodušování procesu kalibrace a produkce schválených nátisků. Zařízení SpectroPhotometer ILS30EP s řadou nových funkcí využívá technologii X-Rite a zajišťuje efektivní a jednoduchý proces správy barev. Zařízení vyhovuje standardu měření M1, takže uživatelé mohou kompenzovat optické zesvětlující prostředky (OBA) použité v různých papírech.

Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager společnosti Epson Europe, k tomu dodává: „Chápeme, že pro profesionály v oblasti grafiky jsou barvy nesmírně důležité. Zařízení ILS30EP má sloužit k zajišťování produkce přesných, předvídatelných a konzistentních nátisků a výtisků. Uživatelé se také mohou spolehnout, že jejich procesy produkce nátisků budou v souladu s nejnovějšími verzemi mezinárodních tiskových norem ISO.“

Kalibrace tiskáren a měření i certifikace individuálních nátisků představují plně automatický proces, který zajišťuje produkci přesných nátisků. Díky tomu mohou uživatelé dosahovat vyšší produktivity, rychle reagovat na požadavky zákazníků a spolehnout se na výsledky. Tiskárny mohou vytvářet certifikované nátisky bez dozoru, dokonce i přes noc, což umožňuje dále zvyšovat efektivitu produkce.

Při použití systému SpectroProofer s dalším nátiskovým softwarem může být každý nátisk opatřen tištěným štítkem, který uvádí stav kalibrace a nastavení použitá k jeho vytvoření. Stejná data jsou k dispozici také digitálně jako robustní a nepopiratelný důkaz souladu s dohodnutými specifikacemi.

Funkce automatické kalibrace systému SpectroProofer se zařízením ILS30EP zajišťuje, že každou tiskárnu Epson Stylus Pro opatřenou tímto zařízením je možné barevně sladit prostřednictvím sítě nebo přímo na pracovišti klienta bez potřeby mít odborníky správy barev na místě. Další výhodou je možnost vedoucích pracovníků monitorovat data měření barev a stav vzdálených tiskáren pro účely centralizovaného zajišťování kvality. Výsledkem je, že řešení Epson Stylus Pro / SpectroProofer nejen zajišťuje přesnost barev, ale zároveň urychluje produkci nátisků, minimalizuje riziko chyb a snižuje celkové náklady na nátisk.

Zařízení SpectroPhotometer ILS30EP bude k dispozici od září 2014 jako součást balíčku SpectroProofer pro tiskárny Epson Stylus Pro 4900, 7900 a 9900. Je také k dispozici se sníženou cenou jako příslušenství pro tiskárny, které jsou již systémem SpectroProofer opatřeny. Stávající uživatelé systému SpectroProofer se zařízením ILS20 mohou provést jednoduchý upgrade na nové zařízení SpectroPhotometer ILS30EP, aby si zajistili soulad s nejnovějšími barevnými standardy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…