Společnost Panasonic obdržela opět ceny EISA

19.08.2013 12:01

Panasonic VIERA TX-P60ZT60 obdržel cenu EISA „Evropský Home Cinema televizor roku 2013-2014“.

Společnost Panasonic obdržela opět ceny EISA
Foto: red
Popisek: Panasonic

European Imaging Sound Association (EISA) sdružující 50 časopisů specializujících se v oblasti audio, video, fotografické a mobilní elektroniky a techniky udělila cenu EISA rovněž fotoaparátu s výměnnými objektivy LUMIX DMC-GH3, hudebnímu stereo systému SC-PMX9 a objektivu LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S.

 Panasonic VIERA TX-P60ZT60, který svým obrazem hravě překonává současný referenční standard kvality obrazu, obdržel od asociace EISA (European Imaging Sound Association) cenu „Evropský Home Cinema televizor roku 2013-2014”. Toto ocenění je uznáním za skutečně filmový zážitek, který televizor poskytuje díky vynikajícímu podání černé barvy, bezproblémovému zobrazení přirozených barev a ostrému obrazu z libovolného úhlu pohledu. Jádrem ZT60 a důvodem tohoto nadstandardního zobrazení je Studio Master Panel, který splňuje profesionální vysílací požadavky stanovené Evropskou vysílací unii (EBU).

 Panasonic VIERA TX-P60ZT60 nadchl porotu EISA jedinečnou kvalitou obrazu a stylovým designem. Ve svém zdůvodnění porota EISA konstatuje: “Panasonic TX-P60ZT60 je novým referenčním modelem pro plazmové televizory díky svému jednolitému skleněnému panelu Studio Mater Panel, který zaručuje nízké odrazy a ostrý obraz z libovolného úhlu. Tento 60palcový displej přináší skutečný filmový zážitek s vynikající úrovní černé, vynikajícím jasem i kontrastem a plynulým posunem obrazu. Barvy jsou přirozené a možnost kalibrace na profesionální úrovni znamená, že jeho výkon může být vyladěn k dokonalosti. Stejně tak TX-P60ZT60 nabízí řadu funkcí Smart TV, včetně bezdrátového streamování médií a přizpůsobitelné rozhraní My Home Screen. Rovněž je působivá prémiová kvalita zpracování a tenký design."

Fabien Roth, ředitel skupiny Consumer TV, Panasonic Marketing Europe uvedl: "Jsme odhodláni pokračovat v inovacích naší nabídky televizorů VIERA a posunovat laťku stále výš, pokud jde o poskytování prvotřídní kvality obrazu. Naše TX-P60ZT60 nabízí také rozšířené síťové funkce VIERA Connect, bezdrátové streamování médií a možnost personalizovat výchozí obrazovku (My Home Screen) pro každého člena domácnosti. Atraktivního designu a tenkého profilu jsme u tohoto modelu dosáhli využitím přirozených vlastností skla a kovu. Jsme rádi, že porotci EISA naši řadu ZT zvolili jako referenční pro definování standardu domácí zábavy.“

 Ocenění EISA se dostalo i dalším výrobkům Panasonic – DSLM LUMIX DMC-GH3, hudebnímu stereo systému SC-PMX9 a objektivu LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S.

LUMIX DMC-GH3: Neuvěřitelné video a kvalita obrazu v odolném, elegantním a kompaktním provedení

 Kompaktní systémový fotoaparát LUMIX GH3 vyhrál kategorii „Evropský foto-videoaparát 2013-2014“ pro svou univerzálnost a vysoký výkon, o kterých porota EISA uvedla: „Panasonic LUMIX DMC-GH3 nabízí nejlepší kvalitu obrazu z fotoaparátů v tomto cenovém segmentu – a vlastně i v některých vyšších, kombinuje funkce filmového záznamu a klasické fotografie. Nabízí plně manuální i automatický režim záznamu, takže je ideální pro natáčení v terénu, stejně jako pro formálnější situace. Je to také šikovný fotoaparát s velkým množstvím nastavení a v překvapivě flexibilním balení s řadou ovládacích prvků. Panasonic LUMIX DMC-GH3 je velmi oblíbený u kameramanů především proto, že je velmi lehký a zároveň robustní, odolný proti povětrnostním vlivům. Navíc je k němu velký výběr vysoce kvalitních objektivů."

 Porotci EISA rozhodčí ocenili snížení hmotnosti u objektivu LUMIX G VARIO 14-140 mm F3.5-5.6 udělením ceny „Evropský objektiv pro kompaktní fotoaparáty 2013-2014“ s konstatováním: „S touto aktualizací LUMIX G Vario 14-140mm F4.0-5.8 ASPH Power OIS Panasonic nabízí mnohem menší a lehčí verzi svého objektivu, který má hladký a tichý provoz a perfektně doplňuje fotoaparáty Lumix GH3 a G6.“ Snížení hmotnosti téměř o 200 gramů a vylepšený optický stabilizátor obrazu (O.I.S.) z něj dělají uživatelsky velmi příjemný objektiv, jehož sedmilamelová clona vytváří hladké snímky s přirozeným rozostřením za scénou.

SC-PMX9: High-End Hi-Fi systém s dechberoucí kvalitou zvuku a snadným bezdrátovým připojením

 Panasonic rovněž zapůsobil na porotce v Audio Panelu, kteří ocenili hudební stereo systém SC-PMX9 jako „Evropský kompaktní Hi-Fi systém 2013-2014“ s jeho nádherně sytým zvukem a jednoduchým nastavením bezdrátového připojení. Porota EISA konstatovala: „Jako důkaz, že neomezené bezdrátové připojení nemusí být zbytečně složité, dokáže Panasonic SC-PMX9 nabídnout plnou kompatibilitu s DLNA domácí sítí a zároveň podpořit stream hudebních médií přes Bluetooth nebo AirPlay. Aplikace Panasonic Music Streaming, dostupná pro Android a iOS zařízení, dává uživateli plnou kontrolu nad výsledným zvukem. SC-PMX9 je ale komplexní Hi-Fi systém, takže kromě plně integrovaného iPod / iPhone dokovacího portu přehrává z CD, USB disku nebo online rozhlasových vysílání. Třípásmové reproduktory poskytují úžasně bohatý zvuk díky zesilovači třídy D schovanému uvnitř SC-PMX9, který využívá osvědčené technologie tvarování signálu MASH. Ať už preferujete bezdrátové nebo kabelové zdroje zvuku, Panasonic SC-PMX9 je moderní řešení."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

22:03 Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

V úterý 7. května uvede Česká pošta do prodeje výplatní samolepící písmenové poštovní známky Emoji. …