Starostkou České obce sokolské zvolena Hana Moučková

23.06.2013 9:27

O víkendu 22.-23. června jednal 10. sjezd České obce sokolské.

Starostkou České obce sokolské zvolena Hana Moučková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sokolíci procvičují tělo

V Praze byl v sobotu zahájen dvoudenní sjezd České obce sokolské, který hodnotí výsledky za uplynulé tříleté funkční období, které bylo výrazně poznamenáno změněnými vnějšími podmínkami – zejména v souvislosti s hospodářskou krizí a situací ve společnosti Sazka.
 
V podvečer prvního dne jednání sjezdu se sešel na svém 1. zasedání Výbor ČOS, který zvolil nové Předsednictvo ČOS. Výbor zvolil starostkou České obce sokolské Hanu Moučkovou, 1. místostarostou Oldřicha Lomeckého a místostarostou Jiřího Juřenu. Jednatelem ČOS byl zvolen Miroslav Kroc, náčelníkem ČOS je Petr Svoboda, náčelnicí Lenka Kocmichová, předsedou odboru sportu ČOS Petr Syrový a vzdělavatelem ČOS Zdeněk Mička. Dalšími členy třináctičlenného Předsednictva byli zvolení Josef Těšitel, Helena Rezková, Pavel Kramoliš, Martin Vlk a Tomáš Kučera.
 
Jako hosté se sobotního sjezdu zúčastnili náměstek ministra školství, mládeže a tělovýchovy Jan Kocourek, předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval a Zdeněk Ertl, předseda Sdružení sportovních svazů ČR, kteří ve svých příspěvcích sjezd pozdravili, ocenili význam České obce sokolské v dnešní společnosti a v českém sportovním prostředí a rovněž se zmínili o změnách, k nimž v současném českém sportovním prostředí dochází, a to zejména v oblasti financování českého sportu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…