Státní správa hmotných rezerv začíná administrovat veřejné zakázky v NEN

05.05.2018 16:16

Informace k aktuální situaci zveřejňování výběrových a zadávacích řízení k veřejným zakázkám Správy státních hmotných rezerv

Státní správa hmotných rezerv začíná administrovat veřejné zakázky v NEN
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Dle usnesení vlády České republiky ze dne 21.června 2017 č. 467 o uložení povinnosti využívat Národní elektronický nástroj při zadávání veřejných zakázek, je Správa povinna používat Národní elektronický nástroj (dále „NEN“) od 1. července 2018. V souvislosti s touto skutečností má Správa zřízený nový profil zadavatele https://nen.nipez.cz/profil/SSHR. V současné době začíná Správa jako zadavatel postupně veřejné zakázky administrovat v tomto elektronickém nástroji.

NEN je komplexní elektronický nástroj pro administraci a zadávání veřejných zakázek a koncesí pro všechny kategorie veřejných zakázek a všechny kategorie zadavatelů. Pro subjekty, které nejsou v NEN zavedeny, je prvním krokem registrace. Detailní kroky od založení po odeslání žádosti o registraci dodavatele včetně informace o tom, jaké dokumenty musí být k žádosti přiloženy, naleznete v uživatelské příručce dostupné na webové stránce https://nen.nipez.cz/UzivatelskeInformace/UzivatelskePrirucky. Upozorňujeme, že registrace subjektů trvá několik dní.

V případě dotazů týkajících se registrace či jiných technických otázek a problémů, spojených se systémem NEN, kontaktujte prosím technickou podporu provozovatele systému ZDE nebo tel.: +420 841 888 841 (pracovní dny 7:00 – 18:00).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Modernizace vsetínské stanice pokročila, cestující mají k dispozici nové zázemí

7:02 Správa železnic: Modernizace vsetínské stanice pokročila, cestující mají k dispozici nové zázemí

Ve Vsetíně se uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční a aut…