Státní tiskárna cenin rozdávala radost ve FN Motol

10.02.2019 13:58

Ve spolupráci s Ministerstvem financí jsme se snažili udělat radost dětským pacientům s onemocněním krvetvorby a dětem s onkologickým onemocněním léčených na Klinice dětské hematologie a onkologie FN Motol v Praze. Malým pacientům jsme předali drobné dárky, které využijí při volnočasových aktivitách a dětmi oblíbené art terapii.

Státní tiskárna cenin rozdávala radost ve FN Motol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Státní tiskárny cenin se nachází v centru Prahy

Dárky osobně předával generální ředitel STC . „Velice rádi přispějeme na dobrou věc, o to více, když se jedná o malé děti, kterým osud připravil tak velkou zatěžkávající zkoušku. Budu velice rád, pokud děti alespoň na chvíli zapomenou na své bolístky a objeví se v jejich očích radost,“ říká Tomáš Hebelka.

Už teď se moc těšíme na jejich umělecké výtvory. Třeba některý z nich je budoucí grafik, který jednou navrhne nové bankovky.

Přejeme dětem brzké uzdravení a rodičům mnoho sil a pevnou víru.

Dárky byly věnovány prostřednictvím spolku HAIMA CZ, který na bázi dobrovolnosti sdružuje občany bez rozdílu věku, národnosti, víry či profese k aktivní pomoci dětem s onemocněním krvetvorby a dětem s onkologickým onemocněním, léčeným na Klinice dětské hematologie a onkologie FN Motol v Praze. Chcete přispět i Vy? Navštivte jejich webové stránky (ZDE) a dozvíte se, jakým způsobem můžete pomoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…