Technologická agentura ČR vyhlásila veřejnou zakázku na Průmysl 4.0

24.07.2016 18:33

Technologická agentura ČR („TA ČR“) vyhlásila v programu BETA dne 21. 7. 2016 veřejnou zakázku s názvem „Návrh perspektiv tematických oblastí výzkumu, vývoje a inovací reagujících na kontext, obsah a rozsah tzv. čtvrté průmyslové revoluce (Průmysl 4.0).“

Technologická agentura ČR vyhlásila veřejnou zakázku na Průmysl 4.0
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Znění zadání TA ČR konzultovala s Úřadem vlády, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a dalšími odborníky.

Předpokládanou hodnotou se jedná o podlimitní veřejnou zakázku, zadávanou otevřeným řízením. Realizace projektu bude řešena rámcovou smlouvou, která bude uzavřena min. se 3 účastníky, následně budou vyhlašovány tzv. minitendry na jednotlivé oblasti Průmyslu 4.0, které byly definovány jednotlivými resorty. Celý projekt bude realizován do konce roku 2016 (ukončení programu BETA). V současnosti se jedná o první, tzv. přípravnou etapu. V rámci navazujícího programu BETA2 je TA ČR připravena vyhlásit a financovat pokračování projektu za účelem ověření a dopracování výsledků z této první etapy.

TA ČR je z pověření uvedených resortů administrátorem veřejné zakázky. Má dostatečné zkušenosti s realizací takovýchto druhů zadávacích řízení a zároveň se podílela i na přípravě strategického dokumentu s názvem Národní iniciativa Průmyslu 4.0.

Lhůta pro podání nabídek na uzavření rámcové smlouvy je stanovena do 26. 8. 2016 do 13:00 hodin.

Zadávací dokumentace (Dokumentace pro uzavření rámcové smlouvy) vč. všech dalších příloh je zveřejněna na profilu zadavatele na:
https://www.tenderarena.cz/profil/zakazka/detail.jsf?id=70308

TA ČR k veřejné zakázce zároveň pořádá seminář, který se bude konat dne 19. 8. 2016 od 10:00 hodin v sídle TA ČR. Zájemci o účast se mohou přihlásit zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…