Tip na vánoční dárek - krásné prádlo

19.12.2013 13:35

Vánoce jsou svátky klidu a jistého pohodlí. Chcete si pohodlné chvilky prodloužit i do nového roku? Potom se oblečte do příjemných materiálů a libujte si v pěkných modelech spodního a domácího prádla.

Tip na vánoční dárek - krásné prádlo
Foto: Archiv
Popisek: Spodní prádlo - ilustrační foto

Trochu domácího luxusu...

Než se člověk dostane do postele, promenáduje se často ještě několik hodin po bytě. Pro tyto případy se hodí župany z bavlny, froté nebo ze saténu. Froté a bavlněné župany vás dovedou dokonale zahřát. Saténové župany jsou spíše určeny pro parádu, ale také si odvedou práci ochránce pro vaše studená ramena, ruce a ostatní části těla, kam až stačí zvolená délka. Saténové župany se dají výborně nakombinovat se svůdným spodním prádlem nebo s košilkami. I hřejivé župany vypadají elegantně, nemusíte se bát, že se v nich představíte jako medvědi v kožichu. Barvy se dají vybírat různé, vládnou modré, růžové, fialové, hnědé a jiné odstíny. V nabídce županů vás čekají jednoduché střihy, kvalitní zpracování, druhy s kapsami, páskem.

Buďte sexy v košilce

Nejen na spaní, ale také na svádění a erotické hrátky můžete využít nejmodernější druhy košilek v kvalitním zpracování. Obdiv budete sklízet nejen díky odvážným střihům, ale nápaditým kombinacím barev a trendy materiálů. Úspěchy můžete sklízet třeba v košilce s popruhy okolo stehen a s odhaleným zadečkem. Luxusní vzhled dodává zdobení třásněmi, přední šněrování a průsvitný síťovaný materiál. Součástí košilek bývají i tanga se stejným designem.

Moderní podprsenky pro sebevědomé ženy

Správně vybraná podprsenka může vylepšit vzhled vašeho dekoltu. Už víte, jakou velikost vybírat? Potom se můžete soustředit na typy levných soft a push up podprsenek, nabízených v různých barvách a velikostech. Atraktivní ženy nosí pohodlné prádlo, protože kdyby tomu bylo naopak, sotva by se ukazovaly na ulici pěkně vypadající a s úsměvem na rtech. Stále moderní jsou krajkové podprsenky, doplněné malými mašličkami, zdobením ramínek, flitry ve výšivce. Díky šněrování na hrudi lze nastavit vzdálenost mezi košíčky přesně k vašim tělním proporcím. Podprsenky se nabízejí také s odnímatelnými ramínky, což oceníte pod společenské šaty.


 
Nevíte, kde si pořídit originální kousky spodního prádla, košilek, podprsenek, županů a jiných druhů oblečení? Skvělým tipem rozhodně je návštěva eshopů Dianka.cz a Krasnepradlo.cz, kde je k mání originální sortiment pro potěšení a pohodu každé ženy i muže. Vybírejte si z pohodlí domova a prohlédněte si desítky bezva modelů v různých velikostech.

Luxusní spodní prádlo můžete nakoupit zde :

www.krasnepradlo.cz
www.dianka.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…