Tullamore D.E.W. otevírá novou kapitolu

13.07.2014 9:16

Fanoušci mají jedinečnou šanci vyhrát výlet do Irska.

Tullamore D.E.W. otevírá novou kapitolu
Foto: red
Popisek: Tullamore D.E.W.

10.července, Praha – V rámci příprav otevření nové palírny v září tohoto roku, spustil výrobce irské whisky Tullamore D.E.W. “Parting Glass” kampaň - celosvětovou online soutěž o nejlepší přípitek v rámci začátku nové životní kapitoly.

“Parting Glass” je ušlechtilý způsob, jak uzavřít jednu životní kapitolu a současně oslavit počátek té nové. Tullamore D.E.W. otevírá novou éru fungování a v rámci oslav zve všechny lidi, kteří chtějí sdílet své soukromé “parting glass” okamžiky a vyhrát zájezd na exkluzivní zářijovou VIP Opening Party, která proběhne v prostorách nové palírny ve městě Tullamore v Irsku. Účast v soutěži je velice snadná. Stačí, když budete sdílet svoje Parting Glass fotografie nebo videa na Facebooku a označíte je hastagem #PartingGlassCZ. Uzávěrka soutěže je 6. Srpna 2014.

Pro inspiraci vytvořila Tullamore D.E.W. sérii krátkých videí – ať už je to svatba, nové zaměstnání, narození dítěte nebo jakýkoliv jiný důležitý životní moment. Budeme rádi, když se o podobná videa s námi podělíte i vy a my je uveřejníme na www.TullamoreDew.com

Caspar MacRae, Global Brand Director, Tullamore D.E.W., k této příležitosti říká:

“Otevření nové Tullamore palírny je pro nás skutečný “Parting Glass” okamžik – vzrušující začátek nové kapitoly v 185 leté historii. Pozvedáme sklenku na významnou příležitost, těšíme se na všechny budoucí milníky v životech našich fanoušků a zveme ty nejlepší účastníky soutěže na vyjímečnou oslavu v září do Irska.”

Více informací o soutěži najdete na www.TullamoreDew.com


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…