Turnaj velké čtyřky na ČT sport

22.05.2015 10:20

Česká televize nabídne divákům jeden z nejproslulejších antukových turnajů světa French Open. Přímé přenosy ze 114. ročníku grandslamového turnaje v Paříži přinese ČT sport i web České televize od neděle 24. května až do 7. června.

Turnaj velké čtyřky na ČT sport
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

„French Open patří mezi čtyři neprestižnější světové turnaje a pro tenisty, stejně jako fanoušky, představuje jednu z hlavních událostí sportovního roku. Česká televize nabídne celý program turnaje, tedy v součtu přes sto čtyřicet hodin vysílání, a přinese i souhrn těch nejzajímavějších okamžiků z jednotlivých dnů,“ avizuje výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Celý turnaj mohou diváci sledovat každý den na programu ČT sport i na webových stránkách České televize. Zápasy budou komentovat Marek Svačina a David Kozohorský, souhrn každodenních událostí připraví Tomáš Budka a Petr Kubásek. Nejdůležitější momenty, výsledky a informace o průběhu grandslamového turnaje v Paříži nabídne ČT sport každý den po desáté hodině večer. „V dosahu televizních kamer bychom v prvním týdnu měli mít celkově sedm kurtů, diváci by tak měli vidět maximum utkání českých tenistů a tenistek,“ doplňuje Jiří Ponikelský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…