ÚZSVM pokračuje v přebírání budov Finančních úřadů

28.12.2020 22:51

ÚZSVM v Českých Budějovicích převzal od GFŘ do své příslušnosti hospodařit další administrativní budovu, do které soustřeďuje státní úřady, čímž šetří finanční prostředky.

ÚZSVM pokračuje v přebírání budov Finančních úřadů
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Českobudějovické pracoviště ÚZSVM převzalo podle zákona o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích do své příslušnosti budovu Generálního finančního ředitelství v Dačicích v Komenského ulici. Do této budovy bylo přesunuto 14 zaměstnanců Úřadu práce, Kontaktní pracoviště Dačice. Díky tomu, že nyní v budově nově vedle Finanční správy a katastrálního úřadu sídlí i úřad práce, došlo ke snížení ročních provozních nákladů o více než 200 tisíc Kč.

Budova je v docházkové vzdálenosti 400 metrů od veřejné dopravy a splňuje i podmínku bezbariérového přístupu. Podobně jako v převzaté budově Finančního úřadu v Trhových Svinech, tak i ve městě Dačice je zachována občanům dostupnost služeb dotčených úřadů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Novela zákoníku práce přináší pozitivní změny pro zaměstnavatele

19:02 Hospodářská komora: Novela zákoníku práce přináší pozitivní změny pro zaměstnavatele

Sloučení výpovědních důvodů v případě ztráty zdravotní způsobilosti do jedné kategorie, které přines…