Ušetřeno.cz: Vodafone je na budoucnost připraven. Přichází s novými službami bez počítání dat

07.11.2017 12:15

Vodafone nově nabízí zákazníkům datování bez počítání. Milovníci sociálních sítí a chatování si za necelou stovku mohou brouzdat na sociálních sítích a psát s kamarády. Díky službě Vodafone Pass si brzy přijdou na své i příznivci videí a dobré muziky. Víte, co je to Vodafone Pass a jak ho aktivovat?

Ušetřeno.cz: Vodafone je na budoucnost připraven. Přichází s novými službami bez počítání dat
Foto: vodafone.cz
Popisek: Datové služby mobilního operátora Vodafone - ilustrační foto

Představte si, že se jeden den nepodíváte na novinky na Facebooku a Instagramu, a jeden den se neozvete přátelům přes WhatsApp. Říkáte si, že taková noční můra vás nemůže potkat? Pak vás jistě potěší nová služba Vodafone Pass od Vodafone.

Sdílejte zážitky a chatujte s přáteli bez počítání dat

Jednou ze služeb Vodafone Pass je Social Pass, za kterou zaplatíte pouhých 99 Kč za měsíc, a můžete neomezeně nahrávat fotografie, sdílet zážitky, dívat se na videa přátel, inspirovat se a číst si statusy ostatních. V rámci Social Passu máte neomezený přístup na Facebook, Instagram, Pinterest a Twitter. Navíc do konce listopadu můžete Social Pass využít zcela zdarma.

Vodafone Pass ale nenabízí jen balíček pro milovníky sociálních sítí, na své si přijdou i příznivci chatu. Chat Pass umožňuje dopisovat si s přáteli bez toho, aby vám ubývala data z vašeho tarifu. Přes chat nemusíte jen psát, ale zasílat i fotografie a videa. To vše také za 99 Kč měsíčně. A jaké aplikace jsou součástí služby Chat Pass? Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram a Message+.

Brzy Vodafone představí Video Pass a Music Pass

Do budoucna Vodafone připravuje i další dvě služby, a to Video Pass a Music Pass. To, zda cena bude opět 99 Kč za měsíc, je prozatím ve hvězdách. Stejně tak operátor neprozradil, na jaké aplikace se mohou klienti těšit. Už v polovině listopadu by ale mělo být vše odtajněno.

Pro koho je nová služba od Vodafone a jak ji aktivovat? Vodafone Pass není pro každého. Novou službu mohou využívat pouze klienti, kteří mají sjednaný tarif Red Naplno, Red+, Red LTE, #jetovtobě, Smart, Start 100, 200 i 500, Red Profi, nebo klienti s Balíčky k předplaceným kartám Komplet.

Navíc u rodinného tarifu Red+ stačí zaplatit jednu cenu balíčku a využívat služeb mohou všechna čísla v rámci tarifu, na datování bez počítání se tak může těšit celá rodina. Stačí si pouze službu Vodafone Pass aktivovat v aplikaci Můj Vodafone.

Nemá služba Vodafone Pass nějaký háček?

Zní to až neuvěřitelně, proto vyvstává otázka: „Má to nějaký háček?“ A odpověď zní: „Ano, má.“ Exkluzivní služba má své limity. Při volání a videohovorech přes aplikace zahrnuté do služby Vodafone Pass se data klientům počítají. To samé platí i odkazů, které odvádějí z aplikací pryč.

Pokud ale budete čerpat data mimo balíčky, měl by vás operátor o čerpání dat vždy informovat. Vodafone nyní přichází i s novým sloganem, který zní „Budoucnost je úžasná. Ready?“ Tak snad to tak bude platit i v praxi a je operátor dostatečně připraven klienty na čerpání mimo novou službu upozorňovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.