Ústecký kraj: Co a pro koho je ústecké Inovační centrum?

22.05.2022 17:23 | Tisková zpráva

Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK) vzniklo jednoduše z potřeby pomáhat místním firmám – začít si plnit svůj podnikatelský sen i růst za hranice kraje, propojovat partnery ze světa podnikání, výzkumu a vzdělávání, a posilovat atraktivitu regionu pro investory. Je to spolek a založily ho společně Ústecký kraj, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně a Hospodářská komora Ústeckého kraje.

Ústecký kraj: Co a pro koho je ústecké Inovační centrum?
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Služby ICUK může využít takřka kdokoliv. Pro studenty a začínající podnikatele je možnost zapojení se do programu StartUp GO!, který formou workshopů, mentorského vedení a dalšími aktivitami pomáhá z nápadu vytvořit životaschopnou firmu. Pro zavedené zejména malé a středné podniky, které mají ambici inovovat, nabízí ICUK rozvojový program Ynovate, ve kterém dokáže podnik zvýšit svůj obchodní a inovační potenciál. ICUK dále nabízí celou škálu vzdělávacích a networkingových akcí, workshopů, přednášek, soutěží a dalších akcí.

ICUK je tak otevřené místo se službami pro všechny, kteří mají nápad a chtějí podnikat, nebo jsou v začátcích a chtějí poradit či jejich podnikání stojí před potřebou inovací a nových technologií.

Služby ICUK jsou skutečně široké a zajímavé pro velkou část lidí z Ústeckého kraje. Proto je budeme postupně představovat tak, aby byly co nejvíc srozumitelné pro všechny, kteří mají nápad, začínající firmu nebo zavedený podnik a chtějí svoje podnikání rozvíjet, zdokonalovat, inovovat a být úspěšní a konkurenceschopní.

Protože Ústecký kraj pro nás znamená i #NOVÝ START.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.