V Praze proběhne velká konference věnovaná blockchainu a kryptoměnám

15.05.2017 10:55

19. května v Praze proběhne konference věnovaná kryptoměnám a technologii blockchain: Blockchain & Bitcoin Conference Prague. Konference se zúčastní známí příznivci decentralizovaného hospodářství a vývojáři služeb na bázi blockchainu.

V Praze proběhne velká konference věnovaná blockchainu a kryptoměnám
Foto: Blockchain & Bitcoin Conference Prague
Popisek: Blockchain & Bitcoin Conference Prague

Blockchain & Bitcoin Conference – je největší síť blockchain-konferencí ve východní Evropě, které se pravidelně konají v pěti zemích: Česku, Estonsku, Rusku, Švédsku a na Ukrajině. Poslední události, která se konala v Moskvě 19. dubna 2017, se zúčastnilo 750 hostů.

Hlavními tématy nadcházející konference se stanou rozvoj kryptoměn a uplatnění technologie blockchain v oblastech Fintech a Govtech. Kromě toho se bude diskutovat o otázkách legislativní regulace a prosazování nových produktů na trhu.

O rozvoji kryptoměn v bankovnictví a legislativní politice EU promluví nezávislý finanční expert, poradce v oblasti elektronických plateb v jednotném evropském platebním prostoru Ugo Bechis. Ve svém příspěvku se soustředí zejména na rozvoj blockchainu v bankovnictví a elektronickém obchodování.

Zakladatel řady fintech projektů a investor Ian M. Worrall poví o přednostech decentralizovaných služeb v porovnání s tradičními strukturami. Důlezitým bodem jeho příspěvku se stane vzájemné propojení blockchainu a umělé inteligence.

Několik řečníků vystoupí s příspěvky o otázkách založení start-upů a vazbám existujícím uvnitř blockchain-komunity.

CEO a zakladatel Waves Platform Alexander Ivanov promluví o otevřených blockchain-systémech v oblasti podnikání. Platforma, kterou představí posluchačům, je určena pro pořádání crowdfundingových kampaní, vydávání digitálních aktiv a obchodování s aktivy na bázi blockchainu.

Vytváření odborné komunity a blockchain-ekosystému se stanou hlavním tématem příspěvku spoluzakladatele a člena představenstva společnosti Adel a ředitele společnosti Euro Tech Startups Gabriela Dusila.

Tři řečníci věnovali své příspěvky alternativním způsobům využití blockchainu.

Amin Rafiee, aktivní člen mezinárodní bitcoin-comunity a účastník velkých konferencí, bude vyprávět o projektech, které jsou založeny na technologii blockchain a zaměřeny na vývoj a prospěch vědy, společnosti a zákonodárství. Generální ředitel a spoluzakladatel SolraChange Assaf Ben Or bude prezentovat blockchain jako nový zdroj čisté energie.

Další oblastí nebankovního použití blockchainu je nábor zaměstnanců a vyhledávání práce. Zakladatel a ředitel BitWage Jonathan Chester promluví o vlivu blockchainu na trh práce. Stojí v čele mezinárodní služby zaměřené na vyhledávání práce na dálku a nábor pracovníků na dálku. Přiblíží posluchačům zásady provádění plateb s využitím blockchainu a způspby ověřování CV a pověsti uchazečů o pracovní pozici. Kromě toho poví o tom, jak se vyhnout zbytečným poplatkům a nákladům při vyplácení mezd vzdáleným pracovníkům.

Vedle konference také bude fungovat demo zóna, ve které se návštěvníci seznámí s prezentovaným softwarem a zařízeními pro uschovávání a mining kryptoměn. Vývojáři decentralizovaných služeb, autoři inovací v bankovním sektoru a výrobci hardwaru představí své produky a poskytnou konzultaci všem zájemcům.

Podrobnější informace se dozvíte na stránkách Blockchain & Bitcoin Conference Prague.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vývoz i dovoz v březnu meziročně klesly

10:17 Český statistický úřad: Vývoz i dovoz v březnu meziročně klesly

Podle předběžných údajů skončila v březnu bilance zahraničního obchodu se zbožím v běžných cenách př…