Vaše nároky.cz: Oklamaní spotřebitelé už se nemusejí bát o své peníze

10.08.2013 18:32

Na českém trhu funguje od jara letošního roku společnost, která dokáže zajistit finanční kompenzaci, aniž by to klienta předem stálo jedinou korunu. Brněnská firma Vaše nároky.cz tak chce zákazníky povzbuzovat k odvaze a obchodníky učit pokoře.

Vaše nároky.cz: Oklamaní spotřebitelé už se nemusejí bát o své peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tisícovka

Právě těm, kdo sami nemají sílu nebo prostředky na to, aby si jako spotřebitelé ve všech oblastech života vybojovali, na co mají právo, pomáhá již pátý měsíc brněnská společnost Vaše nároky.cz. Jako první soukromá firma v České republice nabízí lidem šanci získat zpět jejich peníze bez zbytečného papírování, stresu a především bez nákladů předem.

„Strach občanů postavit se větším protivníkům v podobě obchodníků, institucí či státu mnohdy vede k tomu, že těmto organizacím prochází nekalá a neférová jednání a lidé tak často přicházejí o svůj finanční nárok. My jsme tu proto, abychom stáli za poškozenými občany a vyřešili záležitosti v jejich prospěch. A to od samotného počátku až do konečného finančního vyrovnání,“ řekl ředitel společnosti Vaše nároky.cz Roman Mikluš.

Firma nabízí pomoc lidem, kteří se dostali do potíží v mnoha oblastech života. Od bydlení, přes zdravotnictví, výstavbu domů, pracovněprávní vztahy, nákupy až po cestování. Na internetových stránkách www.vasenaroky.cz najdou rady například ti, kterým aerolinky zrušily let, zákazníci, kteří podlehli klamavé reklamě na internetu či při reklamních akcích a zájezdech, nebo zaměstnanci, kteří dostali výpověď bez odstupného. Ti, kdo se odhodlají bránit, nemusejí udělat nic víc, než zavolat na telefonní číslo 530 514 514 nebo se zaregistrovat prostřednictvím webových stránek firmy. Svůj případ popíší vyškolenému operátorovi a  předají nezbytné dokumenty. O zbytek se postará firemní tým a spolupracující advokáti.

„Díky moderním technologiím a postupům klient vyřídí všechno z pohodlí domova. Za splněnou službu považujeme zaplacený finanční nárok na jeho osobním účtu. Naším cílem je zajistit mu co nejvyšší finanční odškodnění, protože až od něj se odvíjí naše odměna,“ vysvětlil ředitel firmy Roman Mikluš. Společnost si účtuje pět až pětadvacet procent z vymožené částky, záleží na výši požadovaného odškodnění a složitosti případu. Dopředu klient neplatí nic - poštovné, telefonní hovory, vypracování stanoviska advokáta či případné žaloby vůči protistraně hradí společnost Vaše nároky.cz. Pokud klient prohraje a jeho nárok tak není vymožen, nenárokuje si společnost nic. Právě tím se liší od většiny standardně poskytovaných služeb v této oblasti.

Společnost Vaše nároky.cz sídlí na ulici Vídeňská 55 v Brně, Štýřicích. Její zaměstnanci jsou k dispozici každý všední den od 8 do 17 hodin.

Jsme společnost, která zajišťuje finanční odškodnění, na které má občan nárok v případě, že se stal obětí nepoctivého, nekalého nebo dokonce nezákonného jednání ze strany firem, institucí, či státu. To vše bez stresu, administrativy a nákladů s tím spojených.

Jsme první svého druhu, protože nabízíme komplexní portfolio oblastí spotřebitelských kompenzací, nezaměřujeme se jen na vybranou momentálně „módní“ oblast, také nepostupujeme proti institucím hromadně. A to vše proto, že si uvědomujeme, že pouze individuální přístup vede k nejlepšímu výsledku a spokojenosti klienta.

Nejsme občanské sdružení, poradna (která je prospěšná, ale dokáže pouze poradit, jak si má občan pomoci sám).

Nejsme ani advokáti. Neposkytujeme právní poradenství ani jiné právní služby.

Nejsme vymahači.

Nejsme pojišťovna právní ochrany.

Nebereme žádné evropské či státní dotace.

Nechceme být ničím menším než jedničkou na trhu. Abychom byli naprosto přirozenou první volbou všech občanů v případě, že budou řešit jakýkoliv spotřebitelský problém. A my jim bez stresu, administrativy a dodatečných nákladů pomůžeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…