Večer bude zasedat Bezpečnostní rada státu, projedná i extremismus

20.04.2015 11:28

Bezpečnostní rada státu se bude zabývat mimo jiné Akčním plánem k Národní strategii kybernetické bezpečnosti ČR na období let 2015 až 2020 či informací o aktuální situaci řešení smluvního vztahu SSHR se společností Viktoriagruppe AG.

Večer bude zasedat Bezpečnostní rada státu, projedná i extremismus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vládní lavice ve sněmovně

Na programu jednání je ústní informace o aktuální problematice Severoatlantické aliance a Evropské unie v bezpečnostní oblasti a o aktuální bezpečnostní situaci v České republice, ústní informace o aktuální situaci v záležitosti řešení smluvního vztahu SSHR se společností Viktoriagruppe AG, Zpráva o stavu kybernetické bezpečnosti za rok 2014 a Akční plán k Národní strategii kybernetické bezpečnosti České republiky na období let 2015 až 2020, Zpráva o situaci v oblasti vnitřní bezpečnosti a veřejného pořádku na území České republiky v roce 2014 (ve srovnání s rokem 2013), Zpráva o extremismu na území České republiky v roce 2014, vyhodnocení plnění Koncepce boje proti extremismu pro rok 2014 a Koncepce boje proti extremismu pro rok 2015 a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

10:04 MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páte…