Více jak 130.000 Čechů dnes drží palce Trumpovi!

08.11.2016 15:00

Správně vyložené myšlenky Donalda Trumpa přilákaly statisíce lidí. A to navzdory tomu, že mnohá média slepě překlápí propagandu amerického politického mainstreamu. Návštěvníkům se web PalecproTrumpa.cz snaží nabídnout jiný úhel pohledu na tohoto prezidentského kandidáta. A 350.000 návštěv za pouhý měsíc a půl od spuštění je toho jasným důkazem.

Více jak 130.000 Čechů dnes drží palce Trumpovi!
Foto: Radim Panenka
Popisek: Figurka Donalda Trumpa. Kampaň v USA jede na plno

Zdeněk Stehno, spoluzakladatel webu k tomu dodává: „spolu s přáteli, kteří se mnou web založili jsme rádi, že se lidé ztotožnili s naším bojem proti politické korektnosti a vyslovili se tak pro Donalda Trumpa, který je jejím představitelem“ a doplňuje: „úspěch, není o penězích, ale o myšlence, což dokládá pár tisící korun, které jsme společně s přáteli investovali do vytvoření a propagace celého projektu“.  

Všichni tito lidé jsou hladoví po vyvážených informacích, a současný mediální mainstream je není schopen nasytit. Naše texty lidi zaujaly, v průměru čtením strávili přes 2,3 minuty, což je v dnešní rychlé době úctyhodné číslo. Ale hlavně, více jak třetina návštěvníků, přes 130.000 lidí, vyslovila s našimi názory souhlas a dala nám palec! Potěšil nás také zájem na sociálních sítích. Ale nejen to, uvidíte nás komentovat  také v televizích a online přenosech dnešní zásadní boj o změnu. Bude to boj, protože většina mainstreamových médií prakticky 1:1 přebírá názory a mnohdy i celé články od zahraničních médií jako CNN, které tlačí Hillary Clintonovou. Není ale těžké obhájit myšlenku, které věříte. A jsme rádi, že nejsme sami. Lidé totiž mainstreamovému vymývání mozků přestávají věřit a hledají seriózní informace. A to právě u nás. Děkujeme, že s námi souhlasíte, že nesouhlasíte, ale hlavně, že nejste lhostejní. Za server palecproTrumpa.cz, Zdeněk Stehno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

19:02 Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

Nevládní organizace pomáhají Romům, lidem s postižením, samoživitelkám nebo seniorům. Ombudsman prot…