Výročí srpnových událostí připomene pietní ceremonie před budovou Českého rozhlasu

19.08.2015 11:40

V pátek 21. srpna se u příležitosti 47. výročí srpnových událostí roku 1968 uskuteční před budovou Českého rozhlasu v Praze na Vinohradské ulici 12 pietní akt. Začátek vzpomínkové ceremonie k uctění památky padlých při okupaci Československa vojsky zemí Varšavské smlouvy je naplánován na 11.00 hodin.

Výročí srpnových událostí připomene pietní ceremonie před budovou Českého rozhlasu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Pietního aktu se zúčastní čelní představitelé státu, zástupci Českého rozhlasu i pamětníci srpnových událostí. Blok slavnostních projevů zahájí náměstek generálního ředitele pro program a vysílání Českého rozhlasu René Zavoral, k dnešnímu dni svoji účast spojenou se slavnostním projevem potvrdili předseda Senátu PČR Milan Štěch, předseda Vlády ČR Bohuslav Sobotka a první místopředsedkyně Poslanecké sněmovny PČR Jaroslava Jermanová.

Všichni, kdo mají zájem se vzpomínkové akce zúčastnit, jsou srdečně vítáni. Předpokládaná délka trvání akce je 50 minut.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…