Vývojáři ze Zlínska získali první cenu ve studentské soutěži

11.12.2013 16:07

Obrovského úspěchu dosáhli mladí vývojáři – absolventi Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Libor Minařík a Robert Pohuba získali první místo ve studentské soutěži o nejlepší studentský inovativní podnikatelský záměr roku 2013.

Vývojáři ze Zlínska získali první cenu ve studentské soutěži
Foto: Hans Štembera
Popisek: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.

Vítězný projekt se jmenuje WriteSquare.com a o prvenství bojoval spolu se třemi sty dalšími soutěžními záměry z celé republiky.

Cílem WriteSquare.com je vytvářet co možná největší a nejkvalitnější databázi registrovaných odborníků, kteří se zde prezentují svými profesními profily a vytvářejí nabídky svých služeb. Například jde o služby právní, překladatelské, copywriterské, programátorské, designerské, administrativní, akademické a mnohé další.

O kvalitě oceněného projektu svědčí i fakt, že si velmi rychle získal téměř tisíc registrovaných odborníků. Na tomto rychlém růstu projektu se podílela zlínská vývojářská společnost BLUE 88, která je provozovatelem velmi úspěšného portálu Slevíci.cz a v dubnu letošního roku získala první místo v prestižní celostátní soutěži Zlatý středník 2012 v kategorii Aplikace roku.  

„Ocenění si velmi vážíme a znamená pro nás další potřebnou podporu v rozvoji našeho projektu. Počty registrovaných nám potvrzují, že jsme se dali správným směrem. Koncept je totiž výhodný jak pro poptávající zákazníky, tak pro odborníky, nabízející své pracovní zkušenosti,“ uvedl jeden z autorů projektu, Libor Minařík.

Spoluautor Robert Pohuba k tomu dodává: „Tisíc registrací je jen začátek. Doufáme, že v brzké době budeme mít desetitisíce registrovaných odborníků. Brzy se navíc chceme dostat také na zahraniční, především anglicky hovořící trhy.“

S expanzí do zahraničí, kde čekají ještě větší odezvu, chtějí autoři projektu WriteSquare.com začít hned v následujícím roce. 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…