Život bez bariér v Nové Pace navštívila ministryně práce

16.02.2015 21:38

V novopackém Životě bez bariér se před několika dny uskutečnilo setkání s ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou-Tominovou, jehož tématem byla problematika neziskových organizací se zaměřením na sociální oblast.

Život bez bariér v Nové Pace navštívila ministryně práce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michaela Marksová

Debaty se zúčastnili senátor a radní Královéhradcekého kraje Josef Táborský, zástupci odboru sociálních věcí Královéhradcekého kraje, starosta města Nová Paka a vedoucí tamního sociálního odboru, jičínská radní Jaroslava Komárková, ředitelé Úřadů práce z Hradce Králové a Jičína a samozřejmě široké spektrum

poskytovatelů sociálních služeb z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Věcné podněty a náměty pozvaných hostů byly přínosem jak pro ministryni práce a sociálních věcí, tak pro budoucí profesionalizaci sociálních služeb. Ministryně Marksová -Tominová v dopoledním programu navštívila objekt Života bez bariér, z.ú., který byl v roce 2011 rekonstruován v rámci finanční podpory Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod – Rozvoj měst . Seznámila se s kompletní činností Života bez bariér , z.ú. a s připravovanými projekty pro nadcházející období. Setkání zprostředkoval Miroslav Poche, poslanec Evropského parlamentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.