Muž přivezl opičí neštovice z „festivalu otroků“. Orgie probíhaly v přísně střeženém prostoru v Antverpách, kde se nesmí fotit

24.05.2022 16:00 | Kauza

EXKLUZIVNĚ Již devět států v Evropě potvrdilo šíření opičích neštovic, které se běžně vyskytují zejména ve střední a západní Africe a případy již během několika dnů dosahují počtů v řádu několika desítek, přičemž se WHO domnívá, že budou i nadále přibývat. Na pozoru by se podle britské Agentury pro zdravotní bezpečnost měli mít muži zejména při homosexuálním pohlavním styku.

Muž přivezl opičí neštovice z „festivalu otroků“. Orgie probíhaly v přísně střeženém prostoru v Antverpách, kde se nesmí fotit
Foto: Oficiální stránky festivalu
Popisek: Darklands

Anketa

Souhlasíte s trvalým umístěním vojsk jiných členských států NATO na území ČR?

4%
95%
hlasovalo: 47754 lidí
Znepokojen je z nemoci americký prezident Joe Biden, podle nějž se již usilovně pracuje na hledání možné vakcíny. K nemoci přišlo vyjádření i od exministra zdravotnictví Romana Prymuly.

Prvních pět potvrzených případů opičích neštovic na svém území odhalilo Portugalsko ve středu v Lisabonu, načež ohlásilo šíření opičích neštovic také sousední Španělsko, Švédsko, ale i Kanada a Spojené státy či Austrálie.

Rovněž v Česku se vyskytl první případ. Pacient leží v pražské ÚVN. Tamní zdroje redakci prozradily, že jde o muže, homosexuála, který navštívil festival Darklands 2022. „Řekl, že je gay a že byl účastníkem festivalu v Antverpách," uvedl náš zdroj. Dodal rovněž, že zmíněné opičí neštovice mají zcela shodný průběh, jaký známe prakticky všichni ze svého dětství. Pacient je prý v pořádku, nic nenasvědčuje komplikacím.

Darklands je vyhlášený festival, o němž se velmi těžko mimo komunitu účastníků zjišťují informace.

Přísná pravidla

Náš jiný zdroj, David K., tuto akci zná. „Jde o velkou věc, hodně uzavřenou. Je tam například lounge pro dominantní a submisivní, tedy pro otroky a jejich pány. Rovněž se tam můžete seznámit, užít si," řekl v úterý PL. Kolikrát akci navštívil, specifikovat nechtěl. „Tohle není o gayích, takto se užívá na všech festivalech, jen je na nás hodně vidět," doplnil.

Pražská komunita gayů prý z nemoci strach nemá.

Na diskusních fórech v zahraničí se o Darklands píše barvitě a detailně. Někteří hovoří o tvrdém pornu, jiní o dobrodružství mimo představy. NA fotografiích obvykle dominují muži v kůži, na jiných i bez těchto doplňků.

O zájmu pořádané akce svědčí skutečnost, že všechny hotely v širokém okolí byly naprosto vyprodané.

Na akci je zakázáno fotit. Pakliže si někdo dělá například selfie, „musí zajistit, aby nebyly rozpoznatelné obličeje ostatních, a to včetně organizátorů“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

13:45 Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

Dvacet devět procent Němců si myslí, že politici by měli být potrestáni za to, co prováděli za covid…