Poslední příspěvky z profilů

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Majkl52
Občan Majkl52 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.
Ing. Jozef Síkela
Mgr. Tomáš  Helebrant
Mgr. Zdeněk Kettner
MUDr. Miloslav Janulík
MUDr. Jiří Mašek
MUDr. Jiří Mašek odpověděl na dotaz

Ukrajina

Zdravím - bez mocností typu Čína, Indie, USA, EU, Turecko a další to nepůjde, u jednacího stolu musí být ve finále i Rusové a Ukrajinci. Nikdy to nebude spravedlivé a pro Ukrajinu se podmínky mírového řešení časem horší . Je velká  škoda, že bylo zastaveno jednání na jaře 2022. Zmíněné mocnosti by měly garantovat, aby to nebyl mír za každou ce

Ing. Radim Fiala
MUDr. Jiří Mašek
MUDr. Jiří Mašek odpověděl na dotaz

budoucnost

Zdravím, data byly, jsou a budou. Je to o ochotě s nimi pracovat, respektovat je a hledat řešení na straně příjmů i výdajů důchodového účtu. Nejsem členem odborného týmu, který se tomu aktivně věnuje. souvisí to i s rezortem školství a sociální péče. Sám řeším oblast zdravotnictví a bezpečnosti.

Mgr. Radek Vondráček
Mgr. Jiří Kobza
Mgr. Petra Prokšanová
Ing. Drahoslav Ryba
Ing. Aleš Juchelka
PhDr.  Igor Hendrych, Ph.D.
MUDr. Marek Zeman, MBA
Mgr. Petr Štěpánek
Mgr. Petr Štěpánek vložil nový článek

Obávejme se apoštolů smrti!

Proč se na Ukrajině bojuje? Protože Rusko chce její území? Protože Putin vykouknul 24. února 2022 ve čtyři hodiny ráno z okna Kremlu a řekl si, dneska by to šlo? Ale vůbec ne.

prof. Ing. Karel Rais, CSc., MBA, dr. h. c.
MUDr. Jiří Mašek
MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, pane Mašku, moc si vážím vaší odpovědi. Já myslím, že jde o docela patovou situaci. Myslím, že jediný, kdo si...

Tomio Okamura