Poslankyně Černochová výská radostí. A hned se vyfotila s dalšími spolustraníky na facebook

12.10.2014 22:01

Husarský kousek se povedl poslankyni ODS Janě Černochové, která na Praze 2, kde dosud starostuje, s převahou zvítězila nad ANO a TOP 09. Sama zástupkyně občanských demokratů si je výsledku vědoma a na sociální síti Facebook za něj poděkovala.

Poslankyně Černochová výská radostí. A hned se vyfotila s dalšími spolustraníky na facebook
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

ODS 25 procent, TOP 09 o deset míň a ANO 13 procent. To jsou čísla výsledků na Praze 2, kde ODS jednoznačně dominovala. „Nesmírně nás těší, že ODS na Praze 2 v komunálních volbách zvítězila. Máme radost, je to důvod k oslavě. Zároveň cítíme obrovskou odpovědnost. Před volbami jsme vás, voliče, žádali, abyste při rozhodování nezapomněli na to, že ne každá změna je k lepšímu. Vy jste jasně řekli, že větší změnu nechcete a jste spokojeni. Bereme to nejen jako ocenění dosavadní práce ODS na Praze," uvedla na FB Černochová.

Její pozici vyzdvihl rovněž šéf partaje Petr Fiala. „Naši kandidáti sváděli nelehký boj v ne úplně výhodných podmínkách, a přesto dokázali uspět,“ řekl Fiala. ODS podle něj zůstala na komunální úrovni nejsilnější pravicovou stranou. Jako příklady uvedl Raduana Nwelattiho z Mladé Boleslavi a Janu Černochovou z Prahy 2. „Občanští demokraté jsou znovu zpátky, občanští demokraté mají program, občanští demokraté jsou jedinou silou, která je schopna se postavit levici a populismu,“ ujišťoval předseda občanských demokratů.

Předseda pražské ODS Bohuslav Svoboda na sobotním mítinku s novináři zdůraznil, že strana ukázala, že kde pracují starostové dobře, mohou i dnes vyhrávat volby. Pokud bude strana oslovena, bude uvažovat o účasti v koalici, jinak bude tvrdou opozicí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…