Vnitřní očista těla je důležitá i pro náš emocionální život

25.10.2016 0:00

Detoxikace pro mnohé není jen způsobem, jak začít žít zdravěji či zbavit tělo škodlivých toxinů, ale často se jedná o impuls pro nový začátek.

Vnitřní očista těla je důležitá i pro náš emocionální život
Foto: dodavatel TZ
Popisek: emoce

Proto se se snahou očistit organismus setkáváme nejčastěji na jaře, kdy na lidskou psychiku příznivě působí teplejší klima a kvetoucí příroda. Ve skutečnosti však naše psychika s fyzickým zdravím přímo souvisí, a tak není od věci očistu organismu podstupovat i na podzim, kdy obrovské množství obyvatel prochází tzv. podzimní depresí.
Metoda C.I.C.

Metoda C.I.C. (controlled inner cleansing) neboli metoda řízené vnitřní očisty začíná tam, kde klasická medicína končí. Jedná se o metodu, která se zabývá zdravotním stavem člověka z celostního pohledu. To ostatně potvrzují i její výsledky, které pracují s tvrzením, že na zdraví člověka je třeba se dívat jako na spojení zdravé psychiky a emocionality a zdravého fyzického těla. Jedno bez druhého dle této metody nemůže existovat, a tak je pro pozitivní výsledky metody C.I.C. důležité nalezené vlastního sebeocenění člověka. Přece jen řada nemocí vychází z toho, že si člověk neváží sám sebe na základě toho, jak byl v dosavadním životě svým okolím přijímán a oceňován.

A přestože příčinu obtíží spatřuje tato metoda v zátěži organismu různými druhy toxinů, jsou to právě emoce, které blokují přirozenou obranyschopnost organismu, který se těchto toxinů snaží spontánně zbavit. Může jít o emocionální stres, blokovaný emocionální konflikt, citovou deprivaci, psychosociální stres či psychocysty. Tyto nezpracované emoce jsou v souladu s vnitřní očistou z organismu taktéž odplaveny.
Jak řízená vnitřní očista probíhá

Pro začátek je třeba navštívit jednoho z osvědčených terapeutů, který pomocí EAM přístroje Salvia indikuje odezvu na toxickou zátěž organismu a dle toho určí vhodné preparáty Joalis a případnou další změnu životosprávy. Jedna kúra trvá přibližně šest týdnů a po jejím skončení následuje kontrola efektu detoxikace a je navrhnut další postup. Obvykle je zapotřebí několik detoxikačních kúr v závislosti na době, po kterou lidé danou obtíží trpí.

Samotné preparáty je možné zakoupit i bez předchozí konzultace s terapeutem, a to na e-shopu produktů Joalis. Je však třeba myslet na to, že terapeut disponuje odbornými znalostmi z oblasti anatomie a fyziologie a taktéž znalostmi principů metody C.I.C. Vhodné preparáty jsou tak vybrány na základě analýzy a detoxikační kúra je šitá na míru, bere v potaz zdravotní problémy a emocionální stres každého člověka.

Všechny preparáty je zároveň možné kombinovat s ostatní léčbou, jelikož se v podstatě jedná o nastartování přírodních samouzdravujících pochodů lidského těla. Pokud je toxin v těle přítomen, může k jeho vyloučení dojít během několika prvních dnů či týdnů kúry. Pokud toxin přítomen není, jednoduše nedochází ke spouštění imunitní odezvy. Jedná se o směřování vlastní imunity organismu proti konkrétním toxinům v konkrétních tkáních, se kterými jsou zároveň odstraňovány škodlivé blokující emoce, které umožnily ukládání škodlivých toxinů v prvé řadě. Lidská psychika v ukládání toxinů totiž hraje nemalou roli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

5:30 Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

Sněmovnou schválená senátní novela má umožnit, aby stomatologové ze zemí mimo Evropskou unii měli je…