„Hašek se bude zlobit.“ FOTO Fialy má následky. Lidé znali souvislosti

17.04.2024 18:50 | Monitoring

Premiér Petr Fiala (ODS) se při své návštěvě USA dostal i na zápas NHL. Ačkoliv při zápase Washingtonu s Boston Bruins chtěl vidět hlavně Davida Pastrňáka nebo Pavla Zachu, v diskusi na sociální síti X dostal „čočku“ za to, že koupením lístku přispěl i na ruského hráče Alexandra Ovečkina, který právě hraje za Washington.

„Hašek se bude zlobit.“ FOTO Fialy má následky. Lidé znali souvislosti
Foto: soc. síť X Petra Fialy
Popisek: Petr Fiala na hokejovém utkání NHL

Premiér Petr Fiala se v pondělí večer v Bílém domě setkal s prezidentem Spojených států Joem Bidenem. Ještě předtím český premiér zavítal do centrály CIA, kam ho doprovodili i šéfové českých tajných služeb.

S Bidenem Fiala probral zejména bilaterální vztahy, hovořili o energetice, obchodu, investicích, bezpečnostní spolupráci nebo modernizaci české armády a vyzbrojování. Řeč byla i o Ukrajině, situaci v Evropě či na Blízkém východě. Původně měli Biden s Fialou na sebe mít hodinu času, schůzka však byla o něco delší. 

Kromě Bílého domu navštívil Fiala také Kongres, kde jednal o balíčku americké pomoci Ukrajině, ten již několik měsíců čeká na projednání ve Sněmovně reprezentantů. V Kongresu český premiér hovořil také o jaderné energetice nebo o dodávkách zkapalněného zemního plynu (LNG).

„Ve Washingtonu zrovna hráli Boston Bruins. Letos se jim opravdu daří, takže Davida Pastrňáka nebo Pavla Zachu na MS v Praze asi neuvidíme. O to víc jim budu ale držet palce, aby vyhráli Stanley Cup!“ poznamenal následně na sociální síti X premiér Petr Fiala ke snímkům z návštěvy hokejového zápasu, který navštívil po svém setkání v Oválné pracovně v Bílém domě.

„Mohl jste cestou zatknout Ovečkina. Ale co už, nemůžeme mít všechno,“ naráží následně v diskusi na ruského hráče Ovečkina jeden z diskutujících.

„Koupením lístku jste ale přispěl na plat Ovečkina :))))))“ dodal další.

„Tak vy jste tleskal v NHL Washingtonu ruskému kapitánovi Ovečkinovi? To se na vás bude Dominik Hašek zlobit,“ poznamenává další.

„Tak to je mazec. Za naše peníze v pohodě na hokej, a ještě na Sašu Ovečkina, paráda. To je snad ještě lepší PR než Nutella,“ dodal další diskutér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fiala je pro Američany, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepedros491 , 18.04.2024 7:05:32
jen vytipovaný užitečný idiot kterého pověřili aby co nejvíce prodlužoval Ukrajinský masakr burcováním do dodávek zbraní a finanční pomoci na Ukrajinu. Ani náznak k diplomatickému řešení krvelačný bezcitný Fiala nepřipouští a to i za cenu že naší občani s jeho jednáním které nás stojí stovky miliard a bezpečnostní hrozbu v drtivé většině nesouhlasí.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…