Vážný spor v hnutí Andreje Babiše. Kvůli podzimním volbám

30.05.2014 10:30

Na scéně se znovu objevují neshody v hnutí ANO ohledně pražské kandidátky v čele s Janem Kaslem. Ten potvrdil deníku Právo, že uvažuje o odstoupení z kandidátky na pražského primátora, protože mu vadí kandidatura šéfky pražské buňky ANO Radmily Kleslové.

 Vážný spor v hnutí Andreje Babiše. Kvůli podzimním volbám
Foto: jankasl.cz
Popisek: Exprimátor Jan Kasl

Podle informací Práva i Babišovo hnutí zvažuje, zda nemá vyměnit kandidáta na pražského primátora Kasla. Ten totiž opět naznačuje, že odejde sám. Kasl prý nelibě nese, že by měla kandidovat v podzimních obecních volbách šéfka pražské buňky ANO Radmila Kleslová, o které se také mluví jako o komunistické rozvědčici. Kleslová byla v minulosti také členkou ČSSD v Praze 10, tedy v místě spojovaném s podnikatelem a někdejším politikem ODS Tomášem Hrdličkou.

„Já nebudu s osobou, která je v koalici s kmotrem Hrdličkou, kandidovat,“ řekl Kasl Právu a naznačuje, že nehodlá ustoupit. „Pokud mi ANO nevyjde vstříc, nebudu kandidovat. Ale z mého rozhodnutí, ne z rozhodnutí hnutí ANO,“ cituje Právo Kasla.

Tento problém ale už byl řešen. Tehdy prý Andrej Babiš naznačil, že pro kandidátku Kasla zachránil, aniž by musel obětovat Kleslovou. Definitivní kandidátka do podzimních komunálních voleb v Praze by měla být sestavena a schválena už v sobotu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …