A co teď Zeman chystá a co udělá? Šíří se hodně brutální text

30.01.2018 10:05

Ekonom a bývalý ministr financí za ODS Vlastimil Tlustý si myslí, že právě začíná znovuzrození ČSSD. „Znovuzvolení Miloše Zemana je prvním krokem následujícího velmi pravděpodobného, spíše však jistého vývoje událostí,“ popsal na svém facebookovém profilu.

A co teď Zeman chystá a co udělá? Šíří se hodně brutální text
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Ekonom a exministr financí Vlastimil Tlustý

Tlustý se domnívá, že Zeman se vrátí do ČSSD a převezme fakticky její vedení. „ČSSD pod jeho vedením vstoupí do vlády a jeho věrní usednou do ministerských křesel," podotkl Tlustý. Následně budou dle jeho slov ze staronové vládní ČSSD vyexpedováni nebo budou zbaveni vlivu všichni ti, kteří mu ji ukradli a v prezidentských volbách v roce 2003 ho zradili,“ dodal. 

„Z programu ČSSD zmizí program těch, co zmizeli, a programem se stane program Miloše Zemana. V průběhu krátké doby udělá už podruhé z ČSSD silnou politickou stranu s podporou přesahující 25 % (stačí k tomu, aby získal podporu každého druhého z dnešního voličů),“ zmínil ekonom Tlustý.

„Miloš Zeman se tak pozitivně zapíše do dějin naší země a získá respekt velké většiny občanů, včetně značné části dnešních oponentů. Samozřejmě, že to nepůjde úplně lehce a samozřejmě se to leckomu nebude líbit. S takovou ČSSD sice v mnohém nebudu souhlasit stejně jako vždy, ale respekt k ní i jejímu otci zakladateli chovat budu. Přeji Milošovi Zemanovi, aby se mu to povedlo,“ uzavřel.

Celý příspěvek Vlastimila Tlustého:

Znovuzrození ČSSD právě začíná Znovuzvolení Miloše Zemana je prvním krokem následujícího velmi pravděpodobného spíše však jistého vývoje událostí: 1.Miloš Zeman se vrátí do ČSSD a převezme fakticky její vedeni (může a nemusí se stát jejím předsedou) 2.ČSSD pod jeho vedením vstoupí do vlády a jeho věrní usednou do ministerských křesel 3.ze staronové vládní ČSSD vyexpeduje nebo zbaví vlivu všechny ty, kteří mu jí ukradli a v prezidentských volbách 2003 ho zradili 4.z programu ČSSD zmizí program těch co zmizeli a programem se stane program Miloše Zemana 5.v průběhu krátké doby udělá už podruhé z ČSSD silnou politickou stranu s podporou přesahující 25% (stačí k tomu aby získal podporu každého druhého z dnešního voličů) 6.Miloš Zeman se tak pozitivně zapíše do dějin naší země a získá respekt velké většiny občanů, včetně značné části dnešních oponentů Samozřejmě,že to nepůjde úplně lehce a samozřejmě se to leckomu nebude líbit. S takovou ČSSD sice v mnohém nebudu souhlasit stejně jako vždy, ale respekt k ní i jejímu otci zakladateli chovat budu. Přeji Milošovi Zemanovi aby se mu to povedlo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trump: Nechám Ukrajinu Putinovi? Takto to je. A je to skvělé

8:21 Trump: Nechám Ukrajinu Putinovi? Takto to je. A je to skvělé

Donald Trump poskytl velmi obsáhlý rozhovor časopisu Time. I když značnou část zabraly polemiky s re…