Adriana Krnáčová neuspěla v boji o předsedkyni hnutí na Praze 6

23.02.2016 9:07

VÍME PRVNÍ Pražská primátorka se podle informací ParlamentníchListů.cz utkala o post předsedy hnutí ANO na Praze 6 s jeho stávajícím šéfem Martinem Poláchem. Ten své místo obhájil.

Adriana Krnáčová neuspěla v boji o předsedkyni hnutí na Praze 6
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Jak naší redakci sdělil jeden ze členů hnutí na Praze 6, i přes silnou podporu ministra obrany Martina Stropnického, případně poslance hnutí Jiřího Holečka, se Krnáčová o post předsedkyně ucházela marně. "Paní primátorka to nebrala jen na oko, ale vážně, stávající předseda, pan Polách, však má celkem silnou podporu. V demokratické volbě zvítězil," doplnil.

Krnáčová kromě "boje" na Praze 6 usiluje taktéž o stabilní vládu nad českou metropolí. Ani po několika měsících však není jasné, kam desítky jednání vedou. Nejpravděpodobnější je varianta, že ANO povládne spolu s ČSSD a Trojkoalicí s tím, že jim bude krýt záda ODS. "Proti tomuto je především sociální demokrat Poche, který usiluje o vládnutí ČSSD a TOP 09 proti ANO," nechal se pro ParlamentníListy.cz slyšet nejmenovaný člen sociální demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…